Veeda nädalavahetus nende kolme tasuta arvutimängu seltsis

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: DONTNOD Entertainment

Kätte on jõudnud juunikuu, ent soojadest suveilmadest ei tundu haisugi olevat. Õnneks ei pea toas olles niisama igavlema jääma. Appi tulevad arvutimängud, mida saab soetada täiesti ilma rahata!

Nagu juba iganädalaselt tavaks saanud, pärineb ka sel korral esimene pakkumine Epic Gamesi veebipoest. See kord jagatakse tasuta ära 2014. aasta üksikisikuvaates tulistamismäng «Wolfenstein: The New Order».

Teose keskmes on alternatiivne universum, kus Teine maailmasõda lõppes natside jaoks edukalt. Sellest hoolimata eksisteerib vastuvõitlejate rühmitus, kelle ridades on ka Poola juurtega ameeriklane B.J. Blazkowicz. Just tema saabastesse mängija astubki, et natsidele säru teha.

Pakkumine kehtib kuni 9. juuni õhtupoolikuni.

Alanud pride-kuu raames jagab arendaja Don't Nod (varem teatud ka kui Dontnod) ära enda 2020. aasta seiklusmängu «Tell Me Why». See on episoodiline loomäng, mille keskmes on transsooline mees, kes naaseb nukraid mälestusi täis lapsepõlvekoju.

«Tell Me Why» kõik episoodid on tasuta saadaval terve juunikuu vältel ja seda nii Steamis, Windows Store'is kui ka Xboxi konsoolidel.

Portaalis GOG.Com jagatakse kõigile strateegiamängu «Warhammer 40,000: Chaos Gate». Põhjus on lihtne – parasjagu on käimas Warhammer Skullsi festival, mille raames tähistatakse pikaajalise mänguseeria eksistentsi.

Lisaks tasuta mängule võib nii GOGist kui ka Steamist leida arvukalt erinevaid soodusmüüke. Kuna Warhammeri universumis aset leidvaid mänge on kümneid ja kümneid, on valikuid rikkalikult.

«Warhammer 40,000: Chaos Gate» on tasuta saadaval kuni 8. juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles