Postimees Milanos ⟩ Samsung näitas köögimessil, kuhu suunas lähevad iseõppivate kodumasinate trendid

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Nähtamatud kodumasinad hakkavad otsustama, kuidas pesta või küpsetada. Samsungi uus Bespoke-seeria kasutab selleks tehisintellekti, aga et masinaid ei peaks nurga taha ära peitma, on appi võetud disainerid neile põnevamat välimust andma. Pildil on siiski nähtamatuks jääv riidevärskenduskapp, mis peegeldab messikülalisi ja uus pesumasin, mis teab, mida peseb.
Nähtamatud kodumasinad hakkavad otsustama, kuidas pesta või küpsetada. Samsungi uus Bespoke-seeria kasutab selleks tehisintellekti, aga et masinaid ei peaks nurga taha ära peitma, on appi võetud disainerid neile põnevamat välimust andma. Pildil on siiski nähtamatuks jääv riidevärskenduskapp, mis peegeldab messikülalisi ja uus pesumasin, mis teab, mida peseb. Foto: Kaido Einama

Üht asja äsja Milanos alanud ligi 380 tuhande osalejaga hiigelmessil Salon Mobile + EuroCucina 2022 siiski veel ei näinud. Nimelt on juba ammu räägitud külmkappidest, mis sisu üle järge peavad ning vajadusel oskavad e-poest juurde tellida. On küll juba esimesed lahendused USA-s Amazoni e-poest üksikuid asju tellides, kuid meie kohalike toidupoodide e-kaubandusega on selline ühendus veel tegemata. Tehnika saaks hakkama, aga turu väiksuse tõttu keegi veel sellist tarkvaraarendust ette võtma ei hakka.

Üht asja äsja Milanos alanud ligi 380 tuhande osalejaga hiigelmessil Salon Mobile + EuroCucina 2022 siiski veel ei näinud. Nimelt on juba ammu räägitud külmkappidest, mis sisu üle järge peavad ning vajadusel oskavad e-poest juurde tellida. On küll juba esimesed lahendused USA-s Amazoni e-poest üksikuid asju tellides, kuid meie kohalike toidupoodide e-kaubandusega on selline ühendus veel tegemata. Tehnika saaks hakkama, aga turu väiksuse tõttu keegi veel sellist tarkvaraarendust ette võtma ei hakka.

EuroCucina köögipool

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles