Köögimasinad on õppinud rääkima ja küpsetama (1)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Hommikune avamishetk suurimal köögitehnikamessil mööblimessi servas: igast suunast saabuvad Milano kilomeetrite pikkusesse messikeskusse köögi- ja mööblihuvilised. Kokku oli neid 370 000.
Hommikune avamishetk suurimal köögitehnikamessil mööblimessi servas: igast suunast saabuvad Milano kilomeetrite pikkusesse messikeskusse köögi- ja mööblihuvilised. Kokku oli neid 370 000. Foto: Kaido Einama

Tehisintellekt on jõudnud ka toidutegemisse. Midagi põhja kõrvetada või tooreks jätta on aina raskem, sest tark kodutehnika keerab programmi ise õigeks või hoiatab, kui midagi hakkab untsu minema. Milleks uusimad köögimasinad võimelised on, sai vaadata Itaalias Euroopa suurimal köögimessil Eurocucina.

Nagu paljud teisedki suurüritused, pidi ka Eurocucina vahepealsetele aastatel ootama, millal inimesed üle maailma jälle kinnistesse ruumidesse kokku saab lasta. Seekordne biennaal peeti pärast nelja-aastast pausi Milanos koos suure mööbli- ja disainimessiga Salone del Mobile. Milano, kuhu oodati pea 370 000 külastajat 180 riigist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles