Citroën paiskab loetud kuud pärast ideeauto esitlust müügile My Ami Buggy erimudelid

tehnika.postimees.ee
Copy
My Ami Buggy 50 nummerdatud erieksemplari paisatakse müügile 21. juunil.
My Ami Buggy 50 nummerdatud erieksemplari paisatakse müügile 21. juunil. Foto: Citroen

Vaid loetud kuud pärast ideeauto My Ami Buggy Concept esitlemist toob Citroën mudeli ülimalt piiratud koguses ka päriselt turule. Viiekümnest autost koosnev seeria jõuab Citroëni Prantsusmaa veebilehel müügile 21. juunil. Iga ostja saab autot tellides endale täiesti unikaalse sõiduki, kuna iga eksemplari armatuurlaua paremale küljele paigaldatakse ühest viiekümneni nummerdatud tahvel kirjaga My Ami Buggy Ultra Special Limited Edition.

«Avalikkus reageeris My Ami Buggy Concept´i esitlusele entusiastlikult ja paljud kliendid hakkasid selle kohta uurima. Täna on meil hea meel selle ideeauto olemus eksklusiivse My Ami Buggy eriseeriaga avalikkuse ette tuua ja Ami kohandamise võimalusi veelgi selgemalt maailmale näidata,» ütles Citroëni strateegia- ja tootedirektor Laurence Hansen. «Usteta ja kabriolettkatusega My Ami Buggy laseb juhil ja kaasreisijatel end vabamalt tunda ja elektrirežiimis vaikset sõitu nautida.» 

Seikluslik teistest erinev välimus

Mudeliversioonidelt My Ami Pop ja Vibe tuttavate elementidega My Ami Buggy eriversioon näitab täielikku vabadust lasta oma erilisel stiilil välja paista.

Buggy uus rohekas kerevärv harmoneerub Ami looduslähedusega ja sobib eriversiooni juurde. Buggy juures on kasutatud versioonidelt Pop ja Vibe tuttavaid eesmise ja tagumise kaitseraua tugevdusi, eesmist kaitserauda ennast ja selle viimistlusi, rattakoopaid, küljekarpe ja tagumist spoilerit, mis kõik annavad mudelile veidi jõulisema välimuse.

Mustaks toonitud kaitse-elemendid aitavad robustsust veelgi esile tõsta ja tagavad kindlustunde. Mustad elemendid on seejuures ka eriversiooni visuaalseks signatuuriks ja vastanduvad uuele rohekale värviskeemile.

Foto: Citroen

Tumedamate toonide kõrval lisavad erk-kollased detailid värskust ja annavad My Ami Buggyle särava ja rõõmsa ilme. Sõiduki esiosas paiknevad kaks kollaste kleebistega esiletõstetud süvendit ning lustliku värvitooni leiab ka rattakoobaste külge liimitud suunanooltelt.

My Ami Buggyl on 14-tollised kuldsed veljed, millelt leiab eriversioonile iseloomulikud mustad dekoratiivelemendid ja Citroëni embleemi. Suure kontrastsusega rattad sobivad ideaalselt uue kerevärviga.

Sõiduki esiosa saab endale meelepärase sõnumiga isikupärastada, võimaldades klientidel My Ami Buggy veelgi omanäolisemaks muuta. Esiosa saab kaitsta spetsiaalse kattega, mis sobitub hästi uue kerevärviga.

Jah, uksi polegi

Uste puudumine ja avatav katus aitavad end tunda loodusele lähemal. Uksi asendavad hingedega metalltorud ja kabriolettkatus on valmistatud pehmest hallist materjalist, mis on inspireeritud Meharist ja 2CVst.

Katusekangas on kokkurullitav, suure tihedusega ning vee- ja UV-kindel, et juhti ja reisijaid päikese või halva ilma eest kaitsta. Katuse saab sõiduki külge mugavalt trukkidega kinnitada ja vajadusel kokku rullida ning istmete taha ära paigutada.

Elav atmosfäär

Välisilmet rikastavat kollast värvi võib leida ka mitmetelt teistelt My Ami Buggy viimistlusdetailidelt. Näiteks tõstetakse värvi abil esile funktsionaalseid elemente, nende seas kolme armatuurlauas paiknevat hoiukohta, kotikonksu ja avamisrihmasid.

Musta kangaga kaetud ja kollaste õmblustega rikastatud istmed kutsuvad sõitjaid pardal istet võtma ning kollaseid detaile leiab ka põrandamattidelt.

My Ami Buggy 50 nummerdatud eksemplari paisatakse müügile 21. juunil. Sõidukid tarnitakse VIP-teenuse klientideni alatest 8. augustist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles