ARVUSTUS ⟩ Laual on monitor, mis varjutab päikese

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Hiigelkuvar varjab peaaegu kogu akna, aga tööd teha ja mängida saab nagu suurel seinal. Ainult kael võib kangeks jääda, kui liiga lähedal istud.
Hiigelkuvar varjab peaaegu kogu akna, aga tööd teha ja mängida saab nagu suurel seinal. Ainult kael võib kangeks jääda, kui liiga lähedal istud. Foto: Kaido Einama

Tavaliselt on nutitelerid, mitte arvutikuvarid 55-tollised, kuid kas spetsiaalselt monitoriks tehtud hiigelekraan on ikka kasutatav? Mõnenädalases testis selgus, miks see hea on ja miks mitte nii väga.

Philipsi 55-tolline 4K HDR kuvar Ambiglow valgususega ehk mudelinimega 559M1RYV/00 saabus kohale kulleriga, kes palus seadmele ise järgi tulla. Oli ka põhjust - kast on sel ekraanil nii suur, et oli pandud poolikule euroalusele. Üksi seda tuppa ei tõsta.

Põhjus, miks kast nii suur on, tagab tegelikult ka suurema mugavuse - kõik on juba kokku pandud, monitor tuleb vaid välja tõsta ja lauale panna.

Sellel on all suur ribakõlar, mis teebki üsna head heli näiteks kõrvaklappideta mängides või muusikat-videoid tarbides. Eraldi kõlareid pole vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles