Philips toob müügile uued kaasaskantavad monitorid

tehnika.postimees.ee
Copy
Akuga mobiilne monitor sobib igasse kohta kaasa võtta ja sellega saab tööasju ajada, nagu tavalise monitoriga.
Akuga mobiilne monitor sobib igasse kohta kaasa võtta ja sellega saab tööasju ajada, nagu tavalise monitoriga. Foto: Philips Monitors

Kaasaskantav monitor on üsna uus trend, mis on tulnud mobiilsete töökohtadega ja paindliku töökorraldusega. Äsja välja tulnud Philipsi õhukesed monitorid näevad välja nagu hiiglaslikud tahvlid, kuid mõeldud kasutamiseks sülearvuti või nutiseadme kaasaskantava lisaekraanina.

Philips Monitorsi uus kerge 15,6-tolline (39,6 cm diagonaaliga) monitor mudelinimega 16B1P3302 pakub laia vaatenurgaga IPS LED tehnoloogiaga ekraani, mis on oluliselt suurem, kui mõnel keskmisel õhukesel reisiarvutil. 

Lisaks on eraldi monitorile omaselt paneelil täpsemad ja kirkamad värvid. 16:9 kuvasuhtega Full HD (1920 x 1080 piksline) kuvar on varustatud liikuva kasutaja jaoks sobiva vastupidava kahekordse võrkkattega USB-kaabliga, mis toimib kõik-ühes juhtmena, millega arvutit või nutiseadet ühendada.

Kuna ekraanil endal akut pole, siis peab seade, millega see ühendatakse, kuvari ära toitma. Vaja läheb vähemalt 15 W USB C Power Delivery (PD) toega toidet väljastavat seadet või akupanka.

Veel on olemas lisaseadmete jaoks USB-A pesa koos DisplayLinkiga, et esitlusi läbi viia ja filme vaadata seda ühendust toetavate seadmetega, näiteks nutitelefonidega.

Sobib ka tahvliasendajaks: rongis, bussis või lennukis võib lisamonitor teha mobiiliekraani suuremaks.
Sobib ka tahvliasendajaks: rongis, bussis või lennukis võib lisamonitor teha mobiiliekraani suuremaks. Foto: Philips Monitors

«Philipsi kaasaskantav monitor 16B1P3302 loodi tänapäevase aktiivse ja liikuva elustiili jaoks. Traditsiooniline töökeskkond ja tööelu on minevik ning oleme nüüd üle läinud hübriidtööle ja ülimale paindlikkusele. See mudel kombineerib lauamonitori produktiivsust ja jõudlust suurendavaid omadusi sülearvuti mugava mobiilsusega», ütles MMD Monitors & Displaysi vanemtootejuht Euroopas Carlos Sanchez.

Philipsi monitor 16B1P3302 pakub lahendusi erinevates töökeskkondades töötades, olgu selleks kas minimalistlikku kontorimonitori vajadus või kaasaskantav lahendus kaugtöö tegemiseks väljas. Uue monitori SmartImage-tehnoloogiaga täiustatud ekraan on kompaktne, tänu millele on monitori lihtne kaasa võtta ja arvutikotti panna.

USB-C ja USB-A liidestega saab ühendada kuvari külge nutitelefoni, tahvelarvuti või  sülearvuti, vaadata suure eraldusvõimega videot, kasutada korraga kaht ekraani, laadida monitori või jagada kiirelt faile ja näidata suuremal ekraanil esitlusi.

Ekraani kokkuklapitavat jalga saab painutada sobiva kalde alla.
Ekraani kokkuklapitavat jalga saab painutada sobiva kalde alla. Foto: Philips Monitors

Kuvaril on mitme püsiva kaldenurgaga alus, mida saab kallutada vahemikus 0–90 kraadi ja silmasõbralik LowBlue Mode värelusevaba Flicker-free taustvalgustuse tehnoloogia.

Philips 16B1P3302 jõuab Eestis müügile juulis hinnaga 239 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles