PlayStationi hittmängul põhinev teleseriaal sai esimese õrritava klipi

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: kaader seriaalist

Möödunud on juba kaks aastat sellest, kui kuulutati välja auhinnatud PlayStationi mängul põhinev teleseriaal «The Last of Us». Selle aja jooksul oleme näinud vaid üksikuid fotosid, ent nüüd kostitati fänne esimese õrritava videoklipiga.

«The Last of Us» räägib loo postapokalüptilises maailmas seiklevast keskealisest smugeldajast Joelist ja noorest tüdrukust Elliest.

Maailma on vallutanud müstiline seenhaigus, mis muudab inimesed zombilaadseteks koletisteks. Ellie on aga eriline, kuna ta on haiguse vastu immuunne. Nii saabki Joeli ülesandeks tüdruk allesjäänud arstide kätte toimetada.

Pikalt oodatud teleseriaal hakkab ilmuma HBO Maxi platvormil ning jõuab meieni millalgi 2023. aastal. Peaosades on Pedro Pascal ja Bella Ramsey, keda mõlemat oleme varem näinud ka «Troonide mängus».

«The Last of Us» ilmus esimest korda 2013. aastal PlayStation 3 peal. Aastal 2014 jõudis PS4 peale selle uuendatud versioon. Tänavu septembris ilmub aga spetsiifiliselt PlayStation 5 jaoks tehtud versioon «The Last of Us Part I», mis põhineb 2020. aasta järjeosa tehnoloogial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles