ARVUSTUS ⟩ Kaasa haaratav lisamonitor - kui tahad rohkem, kui lukuaugust piiluda (2)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Kui oled harjunud kahe ekraaniga töötama, siis seda Philipsi monitori saab alati koos sülearvutiga igale poole kaasa võtta. Ekraan aga pole just palju suurem, kui süleril endal.
Kui oled harjunud kahe ekraaniga töötama, siis seda Philipsi monitori saab alati koos sülearvutiga igale poole kaasa võtta. Ekraan aga pole just palju suurem, kui süleril endal. Foto: Kaido Einama

Kui oled terve pika päeva väikese sülearvuti ekraani taga passinud, siis varem või hiljem annavad silmad sellest tunda - justkui lukuaugust üliväikest teksti lugedes ei pea kaua vastu. Kui aga suurt monitori ei saa kasutada (näiteks reisil), siis peaks selle mure lahendama üks kaasaskantav kuvar. Philipsi uus mudel ongi kerge ja õhuke, mille puhul ei hakata imelikult vaatama, kui lisamonitori igale poole kaasa tassid. Samas pole sellist vidinat kaugeltki igaühele vaja.

Juuli lõpus esitletud Philipsi uus monitor mudelinimega 16B1P3302 on kaasas kandmiseks tõesti väga pisike ja kerge (1,03 kg). Samas on selle suurus piisavalt väike, et mõne suurema sülearvuti omaniku jaoks muutub küsitavaks, kas 16-tolline lisaekraan ikka tasub end ära või on pilt endiselt väiksevõitu. Kuid üks kindel sihtrühm sellel lisaekraanil on siiski vaatamata väiksusele alati olemas - need, kellel vaja tööd teha mitmel ekraanil korraga. tavaliselt on sellised kasutajad näiteks raamatupidajad, programmeerijad või klienditeenindajad. Sülearvutiga ühest kohast teise liikudes ongi selline hiigel-tahvli suurune lisa ainuke variant.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles