Elisa alustas ülikiire 1 Gbit/s koduinterneti pakkumisega (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Elisa tuli välja uue ülikiire koduinternetipaketiga, mille kiirus on kuni 1 Gbit/s. Uus pakett on saadaval kõikidele Elisa optika- ja partnervõrgu klientidele.

Uus ülikiire kodu- ja kontoriinterneti pakett sobib kasutajatele, kes vajavad kiireimat ühendust. Lisaks kõrge kvaliteediga voogedastusteenustele võib seda vaja minna ka suurte failide või mängude allalaadimisel, mis toimub teiste teenustega võrreldes kordades kiiremini.

1 Gbit/s ühendus võimaldab näiteks hoida kõiki suuri faile pilves ja laadida neid üles või alla praktiliselt silmapilkselt, justnagu oleks need kasutaja enda arvutis. Internetiühenduse mahtu jagub sellise kiirusega ka suuremale perele korraga kasutamiseks või kontori vajaduste katteks.

Uus internetiühenduse pakett on saadaval tutvumishinnaga 34,99 eurot esimeseks kolmeks kuuks ning hiljem tavahinnaga 69,99 eurot kuus.

Tegemist on näiteks Teliast veidi soodsama paketiga (seal maksab 1 Gbit/s praegu 99 eurot kuus, alates 1. septembrist aga 72 eurot), STV-s maksab 1 Gbit/s 99 eurot, Apollo TV küsib sarnase gigabitise ühenduse eest peale kolmekuulist poole hinnaga soodusperioodi 33 eurot kuus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles