ARVUSTUS Kui palju kaalub Honori nutitelefonis 5G ja miks see on ilma kulmuta?

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Honor X8 ja Honor X8 5G. Kui hoolega vaadata, teeb neil vahet küll.
Honor X8 ja Honor X8 5G. Kui hoolega vaadata, teeb neil vahet küll. Foto: Kaido Einama

Honor on Hiina telefonitootja, mis saavutas kaks aastat tagasi sõsarettevõttest Huawei iseseisvuse ja pääses sellega ka USA kaubandussanktsioonidest, seega on sel brändil olemas kõik toimivad Google´i teenused ja väga palju tuttavat ka Hiina suurtootja Huawei juurest. Honor on varem olnud suunatud odavbrändina just noortele, kui tegutses veel Huawei külje all, kuid nüüd, iseseisvana, on sihikule võetud ka nõudlikum kasutaja ja tooterivis on hulk tipptasemel mudeleid. Kuid mida kujutab endast väga odav ja noortepärane telefonipaar Honor X8 ja Honor X8 5G?

Kuna mõlemad sattusid samal ajal testimislauale ja näevad üsna sarnased välja ka, siis ongi mõistlik neid korraga ja kõrvuti testida.

Honor on muide Baltimaades juba aastaid olemas olnud, aga kuidagi teiste varju jäänud. Neil pole Eestis eraldi ametlikku esindust, kuid nüüd lubas Honori Poola esindaja Baltimaad tõsisemalt käsile võtta ja ettevõte plaanib siin kiiresti turgu vallutama hakata. Kas on ka põhjust seda uskuda, seda näitavad uued Honori telefonid ise, millest kaks on nüüd luubi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles