Huawei tutvustas IFA-l noortepärast telefoni, mille kõige tähtsam ja parem kaamera on esikaamera

tehnika.postimees.ee
Copy
Uuel Huawei telefonil on esikaameral suurem sensor, kui taga asuval põhikaameral (60 MP vs 50 MP).
Uuel Huawei telefonil on esikaameral suurem sensor, kui taga asuval põhikaameral (60 MP vs 50 MP). Foto: Huawei

Laupäeval toimunud Huawei uute toodete esitlusel Berliini tehnoloogiamessil IFA näidati uut nutitelefoni nova 10 Pro, mis laeb end täis 20 minutiga ja pakub uut tipptasemel esikaamerat selfie´de tegemiseks.

Praegu kestval Euroopa suurimal tehnoloogiamessil IFA tõi Hiina suurtootja Huawei välja oma uued tooted. Nende seas tutvustati nova 10 Pro mudelit, mis on välja töötatud uusimaid mobiilifotograafia trende arvestades.

Kui varem oli põhirõhk pigem tagakaameratel, siis selle mudeliga on sotsiaalmeediaplatvorme arvestades rõhk just esikaameral. TikTokki ja Instagrami videote jaoks läheb vaja just seda pildi- ja videotegijat, mis on ekraani poolel, et saaks ka iseennast näha.

Nova 10 Pro mudel ongi üks esimesi telefone, millel on esiküljel suure sensoriga 60 MP ülilainurk-kaamera, mis on võimeline jäädvustama ka 4K videot. Selle esi-põhikaamera kõrvalt leiab veel teisegi, 8 MP portreekaamera, mis teeb hästi lähivõtteid kahekordse optilise ja viiekordse digitaalse suumiga.

Tagaküljelt leiab veel 50 MP põhikaamera, 8 Mp ülilainurk-kaamera ning telefonist eraldi pilditöötlusprogrammi, millega materjali töödelda otse mobiili sees.

Lisaks on uuel noortele suunatud mudelil kõrge ekraani värskendussagedus ja ülikiire laadimine, millega saab aku täis 20 minutiga.

Seadme korpus on 7,88 mm paksune.

Eestisse jõudvate mudelite puhul saavad kasutajad valida nii hõbedase kui musta värvi seadme vahel.

Lisaks peagi ka Eestis saadavale nova 10 Pro telefonimudelile tutvustas Huawei Berliinis toimunud üritusel ka teisi seadmeid: nova 10 nutitelefoni, uut MateBook X Pro sülearvutit, MatePad Pro tahvelarvutit ja WATCH D nutikäekella.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles