Postimehe e-sporditurniiril selgitatakse välja Eesti e-jalgpalli meister mängus «FIFA 23»

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy

Septembri lõpus jõuab poelettidele populaarse jalgpallimängude seeria järjekordne osa. Postimees e-Sport koos partneritega tähistab «FIFA 23» nime kandva teose ilmumist suurejoonelise turniiri korraldamisega.

Oktoobrikuu jooksul aset leidvate Euronics FIFA 23 Eesti e-jalgpalli Meistrivõistluste raames teeme selgeks, kes on Eesti e-jalgpalli meistritiitli vääriline. Viiel erineval kvalifikatsioonil selgitame välja viis parimat, kes pääsevad suurejoonelisele finaalturniirile.

Viis parimat Eesti e-jalgpallurit teenivad rahalise auhinna, fondi suurus on tervelt 3000 eurot. Eesti Jalgpalli Liit premeerib aga nelja parimat kohaga Eesti e-jalgpalli koondises.

Esimest korda «FIFA» ajaloos saavad kõik e-jalgpallurid mängida omavahel koos. See tähendab, et pole oluline, millisel platvormil teose ostnud oled.

Võrgumängu saab soovi korral mängida ka ristvõrgus, mis tähendab, et arvutiomanikud saavad mängida konsoolimängurite vastu, või erinevate konsoolide omavahel mõõtu võtta.

2. oktoobril kell 17.00 teeme algust sõprusmängudega. Turniirile saab ennast kirja panna (ja selle kohta rohkem informatsiooni leida) aadressil ejalgpall.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles