PlayStationi hittmängul põhineva teleseriaali esimene treiler purustas ootused

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: kaader seriaalist

Aastal 2020 kuulutas Sony, et nende mängukonsooli ühe tuntuima mänguseeria «The Last of Us» põhjal valmib teleseriaal. Nüüd, kaks aastat hiljem jagati meiega lõpuks ometi esimest treilerit.

Pikalt oodatud videoklipp vallutas kulutulena interneti. Vaid loetud tundidega kogus treiler erinevatel platvormidel miljoneid vaatamisi. Twitteris on seda praeguseks vaadatud üle 10 miljoni korra, YouTube'is vaatamisi 3,9 miljonit.

Ka vastuvõtt on olnud üle ootuste positiivne. «Sa tead, et treiler on hea, kui sa pole kunagi mängu mänginud, ent kananahk tuleb sellest hoolimata ihule,» kirjutab üks kommentaator. «Mulle meeldib, et nad on algmaterjalile truuks jäänud, kirjutab teine. «On fantastiline, et paljud inimesed, kes mängudest ei huvitu, saavad teada, miks see seeria on nii hea.»

«The Last of Us» räägib loo postapokalüptilises maailmas seiklevast keskealisest smugeldajast Joelist ja noorest tüdrukust Elliest.

Maailma on vallutanud müstiline seenhaigus, mis muudab inimesed zombilaadseteks koletisteks. Ellie on aga eriline, kuna ta on haiguse vastu immuunne. Nii saabki Joeli ülesandeks tüdruk allesjäänud arstide kätte toimetada.

Peaosades on Pedro Pascal ja Bella Ramsey, lisaks astuvad seriaalis üles Nick Offerman, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Anna Torv ja paljud teised. Rollisoorituse teevad ka mängus tegelastele hääle andnud Troy Baker ja Ashley Johnson.

Sarja valmimise eest vastutavad «The Last of Us» mängude autor Neil Druckmann ning populaarse HBO seriaali «Tšornobõl» eestvedaja Craig Mazin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles