ARVUSTUS ⟩ Galaxy Fold4 avaneb nagu raamat, aga raamat pole, mis see siis on?

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Telefon ja tahvel ühes: kahe ekraaniga, millest üks ekraan volditav, on Samsungi uus voldiktelefon kõigi tööde tööriist.
Telefon ja tahvel ühes: kahe ekraaniga, millest üks ekraan volditav, on Samsungi uus voldiktelefon kõigi tööde tööriist. Foto: Kaido Einama

Samsung on voldiktelefone juba neli põlvkonda teinud ja midagi väga revolutsioonilist ongi juba raskem välja mõelda. Need, kes voldiktelefoni igapäevaselt on kasutanud, võivad aga nüüd avastada, et uue Android 12L-iga on rööprähklemine suureks tahvliekraaniks lahti käiva seadmega väga palju mugavam. Seega võib seda isegi hädapärase arvutiasendajana kasutada, kuna korraga võib kolmes äpis tööd teha.

Samsung Galaxy Fold4 on eelkäijast paremate kaameratega, laiema ja heledama ekraaniga. Korpus on ka vaevumärgatavalt õhemaks läinud, hind aga endiselt üsna kõrge, kuid on mõned nipid, kuidas selle hinna päris normaalseks saab vähendada.

Galaxy Foldidel on juba mitu põlvkonda kaks ekraani. Üks asub sees, mis tuleb lahti voltida ja teine on välisküljel. Seega võib seda mobiili kasutada kui üht täiesti tavalist, kuid väga paksu nutitelefoni, kui kaant ei ava. Tavalisest on korpus pikem ja kitsam, välise ekraani diagonaaliks on 6,2 tolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles