ARVUSTUS Galaxy Buds2 Pro - kõrvaklapid, mis oskavad olla nähtamatud

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Samsung teeb uusi klappe koostöös tuntud audiobrändi AKG-ga. 24-bitise heli pigistab neist välja Samsungi seadmega kuulates.
Samsung teeb uusi klappe koostöös tuntud audiobrändi AKG-ga. 24-bitise heli pigistab neist välja Samsungi seadmega kuulates. Foto: Kaido Einama

Samsungi uued juhtmevabad laadimiskapsliga kõrvaklapid tundusid seekord eriti läbipaistvad - helilises mõttes. Kui muidu teevad need head häält ja esitavad muusikat 24-bitise kõrgkvaliteediga, siis ambient režiimis tunduvad kuularid olevat kõrvast justkui kadunud.

Samsungi uued Pro-kõrvaklapid on küll plastist, kuid sõrmele mõnusa siidise lihviga. Väidetavalt pidi see olema aga kriimustustele vastuvõtvam. Puudritoosina avanev laadimiskapsel paneb Samsungi telefoni kohe uue seadmega ühendust looma ning rohkem ei peagi karbist välja võetud uute klappidega vaeva nägema. Karbis on lisaks kapslile ja klappidele veel laadimisjuhe (USB C – USB C), kuid üllatusena hoopis musta värvi, kuigi klapid ise on valged. Valikus on veel teisigi värve, kui poodi minna - helelilla ja must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles