Just need videomängud kandideerivad aasta parima tiitlile, ka eestlastel tasub pöialt hoida

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Sõjajumal pani enda ameti küll maha, ent ei suuda kuidagi vägivallaga hüvasti jätta.
Sõjajumal pani enda ameti küll maha, ent ei suuda kuidagi vägivallaga hüvasti jätta. Foto: Santa Monica Studio / PlayStation

Aasta lõpp on aina lähemale hiilimas. See tähendab, et kätte on jõudmas aeg, mil tuleb heita pilk minevikku ning välja selgitada videomängud, mis aastal 2022 teiste seast enim silma paistsid.

The Game Awards, üks mängutööstuse suurimaid auhinnagalasid, leiab aset tänavu 8. detsembril. Värskelt kuulutati aga välja nominendid 31 erinevas kategoorias.

Nende hulka kuuluvad aasta mängu tiitel, ent ka parima e-spordimeeskonna tunnustamine. Viimases kategoorias on esindatud ka eestlane Robin «ropz Kool» koos oma meeskonnaga FaZe Clan.

Mõnevõrra on Eestiga seotud ka «A Plague Tale: Requiemi» nominatsioon parima muusika kategoorias. Kõnealuse teose heliribalt võib nimelt leida ka Eesti filharmoonia kammerkoori.

Kõige enam kogus nominatsioone hiljuti ilmunud PlayStationi eksklusiivmäng «God of War Ragnarök», olles esindatud tervelt 10 erinevas kategoorias. Talle järgnevad «Elden Ring» ja «Horizon: Forbidden West» (7), «Stray» (6) ja «A Plague Tale: Requiem» (5).

Aasta parima mängu tiitlile kandideerivad:

  • «God of War Ragnarök»
  • «Elden Ring»
  • «Horizon: Forbidden West»
  • «Stray»
  • «A Plague Tale: Requiem»
  • «Xenoblade Chronicles 3»

Kõikide kategooriate ja nominentidega saab tutvuda ürituse kodulehel, mis asub SIIN. Enda lemmikute poolt on võimalik ka hääletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles