Lae tasuta alla legendaarne hiilimismäng ning õudusfilmide klassikal põhinev ärevusetekitaja

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Saber Interactive

Taas on üks töönädal seljatatud ning aeg puhata. Pole paremat viisi, kui teha seda arvutimängude seltsis. Mis veelgi parem, nende eest ei pea maksma! 

Esimesena piilume jällegi Epic Gamesi veebipoodi, kus jagatakse ära kaks erinevat mängu. Esimeseks neist taktikaline rollimäng «Dark Deity».

Taaskord tuleb fantaasiamaailmas sõjapidamisega tegeleda. Õnneks pakutakse mängijale ohtralt variatsiooni – teoses on 30 erinevat mängitavat tegelast, keda saab oma nägemise järgi kujundada. Valida on lausa 54 erineva võitlusklassi vahel.

Pakkumine kehtib kuni 24. novembri õhtupoolikuni.

Sam Raimi legendaarsel õudusfilmide seerial põhinev «Evil Dead: The Game» pakub mängijatele kuhjaga põnevust ja näpuotsaga õõva. Neli inimest peavad tegema koostööd, et sulgeda portaalid, mis toovad võõrastest dimensioonidest kolle.

Samal ajal üritab aga viies mängija nelikule pidevalt kaikaid kodaratesse visata. Nii tekibki hea ja kurja heitlus, millest väljub võitjana vaid üks osapool.

Pakkumine kehtib kuni 24. novembri õhtupoolikuni.

«Splinter Cell» on Prantsuse mängulooja Ubisofti üks tuntumaid mänguseeriaid. Tänavu tähistab sari enda 20. sünnipäeva ning just selle sündmuse tähistamiseks jagatakse Ubisofti poes esimene osa täiesti tasuta ära.

Mängija kehastub salaagent Sam Fisheriks, kelle eesmärk on viia oma missioonid edukalt ellu nii, et mitte keegi tema eksistentsi tähele ei pane.

Pakkumine kehtib kuni 30. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles