ARVUSTUS ⟩ Elu nõgusas ja laias kodukontoris

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Nõgus ja lai monitor on mitme asjaga tegelevale rööprähklejale just paras valik. Sotsiaalmeedia uudisvooge üles-alla kerijale aga pole see nii hea.
Nõgus ja lai monitor on mitme asjaga tegelevale rööprähklejale just paras valik. Sotsiaalmeedia uudisvooge üles-alla kerijale aga pole see nii hea. Foto: AOC

Kui oled harjunud kitsa sülearvuti või natuke avarama tavamonitoriga, siis siis nõgus ja lai ekraan avardab tõesti silmaringi sõna otseses mõttes. Kuid mitte iga töö jaoks pole lai kodukontori monitor AOC CU34V5CW hea. 

Karbist lahti pakkides tuleb jala külge kruvimiseks kasutada kruvikeerajat, kuid see on tõesti esimene komplekt, kus kruvikeeraja on ka karbis kaasas. Jalg käib külge lihtsalt klõpsuga ja on reguleeritav üles-alla, vasakule-paremale ning vertikaalset kallet saab sättida samuti, mis aitab end igatpidi nagu paraboolantenni fookusesse paigutada. Nõgus tähendabki seda, et istuma peab täpselt ekraani keskel. Siis on kogu vaateväli ühtlase heledusega. Erinevalt lamedatest paneelidest tähendab juba veidigi fookusest kõrvale kaldumine seda, et üks ekraaniserv muutub tumedamaks, teine heledamaks. Seega on see ühe inimese kindlas asendis töökoha jaoks.

Samas on sisse lülitades pilt nii lai - küljesuhtega 21:9, et nõgusus on täiesti põhjendatud. Muidu jääksid lähemal istudes ekraani servad kaugeks, aga nüüd kaarduvad need mugavalt kasutaja vaateväljale lähedale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles