ARVUSTUS Hiirega peab saama kihutada nii mängus kui kontoris

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
AOC Agon AGM600 läbib nii pikki kui lühemaid vahemaid suurel või väikesel ekraanil nii kiiresti, et tavaliselt tuleb hiire kiirust isegi natuke maha keerata.
AOC Agon AGM600 läbib nii pikki kui lühemaid vahemaid suurel või väikesel ekraanil nii kiiresti, et tavaliselt tuleb hiire kiirust isegi natuke maha keerata. Foto: Kaido Einama

Miks peab üks hea hiir olema täpne ja kiire mängus, aga kontorisse kõlbavad sellised, millega peab menüüsid nagu noaga rosinaid saia seest taga ajama? Ega ei peagi. Hea hiir peab alati kiire olema. Sellepärast ongi mõistlik alati kiireid hiiri kasutada, nagu näiteks see AOC Agon AGM600, mis justkui oleks mõeldud ainult mänguritele, kuid tegelikult aitab ka mujal.

Mängurihiirtega tagasipöördumist tavaliselt enam pole. Kui oled juba harjunud, et nii sülearvuti lukuaugusuurusel ekraanil kui hiiglaslikul monitoril saad kursori lõdvema randmeliigutusega alati kiiresti õigesse kohta, siis enam ei taha neid aeglasemaid väga proovida, sest hiire liigutamine võtab nii palju aega. Kuid eks esialgu vajab ülikiire hiir harjumist. Õnneks saab kiirust ise sujuvalt reguleerida igas arvutis ja ka nuppudega hiire küljest.

AOC Agon AGM600 on monitoritootjana tuntud AOC hiljuti välja tulnud mänguriseeria Agon uus hiiremudel, mis on ülikiire ja täpne - 16 tuhat punkti tollile (DPI). kõik mängud muidugi ei vaja ülimat täpsust, kuid enamasti on sellest ikkagi abi. Lisaks on sel hiirel mänguriseadmetele kohaselt RGB LED efekt-valgustus ehk siis kõikides erinevates toonides plinkiv helendav logo ja valgusribad külje all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles