Elisa Elamus jõudis digiboksivabalt uue äpina Samsungi ja LG teleritesse

tehnika.postimees.ee
Copy
Enamuse uuemate teleritega pole enam digiboksi Elisa Elamuse vaatamiseks vaja. Vaadata saab ka nutiseadmetest või arvutist.
Enamuse uuemate teleritega pole enam digiboksi Elisa Elamuse vaatamiseks vaja. Vaadata saab ka nutiseadmetest või arvutist. Foto: ekraanipilt / Elisa

Nutitelerite omanikud saavad tänasest Elisa Elamus ja Huubi installida äpina uuematesse Samsungi ja LG teleritesse täiesti digiboksivabalt. Nii pole ei telekanalite ega Huubi meelelahutuse vaatamiseks enam eraldi lisaseadet vaja. Lahendus toimib suvalise piisavalt kiire internetiühendusega.

Elisa Elamuse nutirakendus on saadaval kõigil Samsungi teleritel, mis toetavad operatsioonisüsteemi Tizen 4.0 ja LG teleritel, mis töötavad vähemalt operatsioonisüsteemi Web OS 4.0 versiooniga. Lisaks toimib rakendus ka enamikes Sony, Philipsi, Hisense, TCL ja Xiaomi telerites, mis toetavad Android TV versiooni alates 9.0.

Elisa Elamus pakub sadade kanalite otse- ja järelvaatamist, Elisa Huubi, Elisa videolaenutust ja lastemaailma. Elamuse äpp areneb ajas pidevalt regulaarsete tarkvarauuendustega.

«Alates uue Elisa Elamuse turuletulekust möödunud aastal on klientide huvi TV-äppide vastu olnud suur. Varasemalt oli Elisa Elamuse lahendus saadaval olnud eraldi digiboksis, nutiseadmes ja Android TV operatsioonisüsteemi kasutavates seadmetes ning Philipsi, Sony ja Xiaomi telerites. Nüüd on äpp saadaval ka enimlevinud teleritootjate Samsungi ja LG rakendustepoodides. Nii on suuremal hulgal klientidel võimalik nautida teleteenust koos kodumaise voogedastuslahendusega Elisa Huub ilma digiboksi omamata,» sõnas Elisa meelelahutusvaldkonna juht Kertu Popp.

Elisa pakub meelelahutusteenuses kliendile palju ka kodumaist toodangut.

Elisa Elamus töötab ükskõik millise teenusepakkuja internetiühendusega. Elisa Huub on saadaval ka eraldiseisvalt tellides. Kasutajaks registreerides saab kuumaksuga hakata teenust kasutama nii telekanaleid vaadates kui meelelahutuskeskkonnast originaalsisu vaadates. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles