Auhinnatud mängust valmib teleseriaal

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Santa Monica Studio / PlayStation

Aastal 2018 ilmunud seiklusmärul God of War osutus äärmiselt edukaks. Teost pärjati toona mitme Aasta Mängu tiitliga, tänavuseks on seda müüdud aga üle 23 miljoni eksemplari. Pole seega imelik, et sellest vändatakse ka telesari.

Juba tänavu märtsis hakkasid liikuma jutud sellest, et Sony mängufrantsiis pakub huvi Amazonile. Nüüd on saadud seriaali sünnile kinnitus ning selgunud ka uut infot.

Amazon Prime videoplatvormile loodava sarja eesotsas on Rafe Judkins («The Wheel of Time») ning stsenaristid Mark Fergus ja Hawk Ostby («Children of Men», «Iron Man», «The Expanse»).

«God of Wari» sari järgib 2018. aasta samanimelise mängu süžeed, kus endine Vana-Kreeka sõjajumal Kratos on kolinud Skandinaaviasse ning alustanud seal uut elu. 

Sony on viimastel aastatel aina rohkem panustanud enda mänguseeriate ekraniseeringutele. Käesoleva aasta alguses jõudis kinodesse märulimängu «Uncharted» filmiversioon, mille peaosas Tom Holland. Tuleva aasta jaanuaris alustab HBO Maxi aga «The Last of Us» seriaal, mille eesotsas Pedro Pascal ja Bella Ramsey.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles