Lõpuks ometi: uuel aastal tulevad kodumasinad, mida on päriselt lihtne kasutada

tehnika.postimees.ee
Copy
Uued kodumasinad on minimalistlikud, kuid endiselt targad. Kui tundub, et funktsioone on siiski juurde vaja, siis selleks on mobiiliäpp.
Uued kodumasinad on minimalistlikud, kuid endiselt targad. Kui tundub, et funktsioone on siiski juurde vaja, siis selleks on mobiiliäpp. Foto: LG Electronics

5. jaanuaril algaval maailma ühel suurimal tehnoloogiamessil CES näitab elektroonikatootja LG uut põlvkonda kodumasinaid, millelt on kõrvaldatud üks peamine puudus - liigselt nuppe ja funktsioone, mis muudavad masinate kasutamise keeruliseks. Lisaks on uuringud näidanud, et enamus kasutajaid vajab vaid üksikuid funktsioone, mida targad masinad pakuvad.

LG Electronics tutvustab Las Vegases toimuval tehnoloogiamessil CES 2023 uut minimalistliku disainiga seadmete sarja, mille hulgas on ka pesumasin ja kuivati. Põhivajaduste juurde tagasi pöördudes keskendub uus sari iga seadme põhiomadustele, eemaldades kõik tarbetud lisad. Disain pakub ajatut minimalistlikku joont ning nii sees kui väljas on taaskasutatud materjalid. Uute kodumasinate valmistamiseks on vaja vähem erinevaid osi ja vähem energiat, kui tavaliste seadmete puhul.

Minimalistlikud seadmed on tehtud sellised, et sobiks kokku igasuguse sisekujunduse, värvilahenduse või interjööriga. Niisama kaunistusi pole, välimus on nii-öelda klassikaline.

Lisaks on aga iga kodumasina juures oluline kasutamislihtsus. Selleks pakuvad uue seeria seadmed selget ja arusaadavat sügavate menüü-rägastiketa kasutajaliidest ja vähem nuppe.

Uus sari sisaldab külmkappi, pesumasinat, kuivatit, ahjude valikut ja nõudepesumasinat. Kui aga funktsioone on siiski juurde vaja, leidub kõige jaoks äpp LG ThinQ, kust saab nii funktsioone lisada kui pesumasinat juhtida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles