Tasuta mäng küsib: kas virtuaalmaailmas tehtud kuriteod on päris?

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Invisible Walls

Kätte on jõudnud 2023. aasta teine nädalavahetus, ent tasuta arvutimänge on käesoleval aastal jagatud rohkem kui on vabu päevi nende mängimiseks!

Õnneks ei pea järgnevaid teoseid kohe läbi mängima hakkama. Võid need lihtsalt lisada oma Epic Gamesi kontole ning tulla nende juurde tagasid siis, kui aeg küps. Näiteks võib sind ees oodata lustakas kaklusmäng «Divine Knockout (DKO)».

Kehastu jumalaks, võta mõõtu sõpradega ning seejärel löö nad lihtsalt platvormilt minema. Ainult nii saab selguda võitja!

Pakkumine kehtib kuni 19. jaanuari õhtupoolikuni.

«First Class Trouble» on mitmikmäng, kus tuleb teha koostööd teiste mängijatega, et välja lülitada pahatahtlik tehisintelligents. Siiski ei ole ülesanne niivõrd lihtne, kui esialgu tunduda võib.

Nimelt on mängijate seas paar petist – inimesteks maskeerunud androidid teevad kõik, et ülesanne nurjata ning inimestele nuga selga lüüa.

Pakkumine kehtib kuni 19. jaanuari õhtupoolikuni.

«Gamedec - Definitive Edition» on isomeetrilises vaates rollimäng, mis viib su küberpungimaailma. Sa kehastud detektiiviks, kes lahendab virtuaalses maailmas aset leidnud kuritegusid.

Väidetavalt mõjutavad loo jooksul tehtud valikud tervet edasist mängu, mis tähendab, et tuleb pidevalt valvas olla!

Pakkumine kehtib kuni 19. jaanuari õhtupoolikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles