Uus «Assassin's Creed» elimineerib sarja fänne eemale peletanud elemendi

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Ubisoft

Seiklusmärulimängude seeria «Assassin's Creed» on Prantsuse mängustuudio üks tuntumaid. Pika ajalooga sari on tänavu jõudmas oma 13 osani (kui eirata arvukaid kõrvalmänge).

Pika aja jooksul on templirüütlite ja salamõrtsukate omavahelisest mõõduvõtust pajatavad mängud omistanud teatud elemendid, millega mängurid teoseid seostavad: avatud maailm, end kapuutsidega peitvad peategelased, ajaloolised keskkonnad.

Üks omadus, mida sarja viimaste mängudega seostama on hakatud, on üleküllastus. Sellele tundele on aidanud kaasa nii avatud kaartide hiiglaslik suurus kui ka üldplaanis tühiste ülesannete rohkus. Tänavu ilmuv «Assassin's Creed Mirage» kavatseb antud probleemi elimineerida.

GamesRadarile antud intervjuus tunnistas teose loovjuht Stéphane Boudon, et «Mirage» on tunduvalt «intiimsem» elamus kui selle eelkäijad ning seda just fännide tõttu, keda seeria mahukamad osad ära tüütasid.

«Meie fännide seas hakkas levima soov tegelastele keskenduva loo järele, mis keskenduks mänguseeria alustaladele pisut intiimsemas võtmes. See soov resoneeris ka arendajatega ning nii saigi sellest meie projekti alguspunkt.»

«Assassin's Creed Mirage» ilmub millalgi 2023. aasta jooksul PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One'i ja Xbox Series X/S peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles