Kunagine maailma kalleim domeeninimi läheb uuesti oksjonile

tehnika.postimees.ee
Copy
Kunagi maailma kõige kõrgema hinnaga müüdud domeen sai pakkumise, mille peale korraldatakse nüüd avalik oksjon, et leida veel suurema summa maksja.
Kunagi maailma kõige kõrgema hinnaga müüdud domeen sai pakkumise, mille peale korraldatakse nüüd avalik oksjon, et leida veel suurema summa maksja. Foto: Skylarvision / Pixabay

Maailma kõige ihaldatum domeeninimi on jälle oksjonil. Viimati müüdi see 2013. aastal 13 miljoni dollari eest, seekord on aga juba alghind palju kõrgem.

«Sex.com on üks väärtuslikumaid ja äratuntavamaid domeeninimesid maailmas ning meil on hea meel, et saame pakkuda seda müügiks kõrgeima pakkumise tegijale,» ütles Digital Nomadi turundusjuht Elnaz Gerami pressiteates. «Pärast hiljutist taaskäivitamist populaarse sotsiaalse platvormina oleme näinud suurt uute sisuloojate liitumiste kasvu, kes saavad kasu meie 1,5 miljonist unikaalsest külastajast päevas. Domeeninimele tehti juba pakkumine. Just sel põhjusel otsustasime selle oksjonile panna. Ootame huviga, kellest saab sex.com kaubamärgi järgmine omanik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles