VIDEO ⟩ Tutvu tiimidega, kes hakkavad aasta esimesel turniiril 1400 euro eest võitlema

Steven Tiirik
Copy

29. jaanuaril kell 12 toimuvad Olybet «CS:GO» turniiri finaalmängud. Aasta esimese suurema kodumaise turniiri mõlemad kvalifikatsioonid on tänaseks mängitud ja alles on vaid neli tugevamat võistkonda.

Vaatame üle, millega meeskonnad seni silma on paistnud ja teeme selgeks, keda tasub nende ridades eriti hoolsalt tähele panna.

VEERIKU ACADEMY

Esimese kvalifikatsiooni võitjaks kujunes paljusid üllatanud tiim nimega VEERIKU ACADEMY. Juba kvalifikatsiooni teises ringis suutsid nad välja lülitada turniiri suurima konkurendi Levadia eLionsi ja ei libastunud kordagi kuni lõpuni välja.

Tiimi senimaani säravaim mängija on olnud Kaspar «kapa» Koddala, kes suutis nii mängus Levadia vastu kui ka kvalifikatsiooni finaalis elimineerida kõige rohkem vastaseid.

Balticg0ds

Teise kvalifikatsiooniringi kõige tugevam tiim oli Baltimaade segatiim balticg0ds. Eestit esindavad antud nimistus kolm meest.

Baltikumi jumalate vaieldamatult parim mängija oli lätlane Mārtiņš «shadiy» Gūtmanis. Hetkel Irie Legacy eest mängiv lõunanaaber elimineeris tiimikaaslastega võrreldes igas mängus kõige rohkem vastaseid. Loomulikult võitis balticg0ds ka kõik mängud.

superbad

Superbad on kahtlemata üks kõige nimekamate mängijatega meeskond turniiril. Tiimi hingekirjas on näiteks üks legendaarsemaid Eesti mängijaid Kevin «HS» Tarn, kuid ka maailmas tipptasemel Cloud 9 meeskonnaga koostööd tegev «ingu».

Superbad võitles finaalikoha välja esimeses kvalifikatsioonis. Samuti tasub mainimist, et superbad lülitas esimeses ringis välja hiljem siiski teises ringis finaali pääsenud EstViki.

EstViki

EstViki lunastas pileti finaalidesse kõige napimalt. Õigupoolest on nad ainukene finaali pääsenud meeskond, kes kasutas varianti, mis lubas pärast esimeses kvalifikatsioonis põrumist siiski teises ringis taas üritada.

Esimeses kvalifikatsioonis langeti välja juba teises ringis, kuid järgmine päev tõi suuremat edu. Esimeses kahes mängus kokku vaid viis raundi kaotanud meeskond libastus taaskord alles finaalis, kui äärmiselt tasavägise mängu järel tuli vastastele siiski 14:16 alla vanduda.

OlyBet «CS:GO» turniiri finaalmängud toimuvad sel pühapäeval, algusega kell 12. Mänge kantakse otse üle nii Twitchi kui Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles