Sass Henno Düsseldorfi paadimessil ⟩ Vaata ja loe, mida kõike Saksa messile on kohale toodud – silm läheb särama

Sass Henno
, kirjanik
Copy
Sedapuhku on Düsseldorfis jätkuvalt tihedalt naftast toituvaid paate, kuid nende vahele ja lisaks trügib aina rohkem elektrivoolul kulgevaid veesõidukeid.
Sedapuhku on Düsseldorfis jätkuvalt tihedalt naftast toituvaid paate, kuid nende vahele ja lisaks trügib aina rohkem elektrivoolul kulgevaid veesõidukeid. Foto: IMAGO/Sebastian Geisler

52. Düsseldorfi paadimess teeb lumeplögasest Eestist veidi viisakama ilmaga Reiniäärsesse linna kulgenud Sass Henno meele sedavõrd rõõmsaks, et ta teistelgi sinna sõita soovitab. Veemasinategi valda on roherevolutsioon kohale jõudnud ja seda tasub vaadata.

Kord aastas, jaanuari viimasel nädalal, toimub Euroopa, kui mitte maailma suurim sisehallides korraldatud meremess BOOT DÜSSELDORF. Kui sul nädalavahetuseks veel plaane pole, siis kuni 29. jaanuarini saad Düsseldorfi messikeskuses näha tõelist täiskasvanud laste paradiisi, kus tutvustatakse nii põnevate startupp'ide kui maailmakuulsate laevatehaste kaatreid, jahte, surfikama ja muid mereteemalisi mänguasju, millest unistamine vanusest ei sõltu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles