IEM Katowice 2023 on alanud! Kes lunastavad viimased pääsmed miljoniturniirile?

Steven Tiirik
Copy
Foto: AFP / Scanpix

Veebruari esimesel päeval algas selle poolaasta ühe kõige olulisema «CS:GO» turniiri, IEM Katowice 2023 play-in voor. Ürituse eesmärk on välja selgitada neljandal veebruaril algava põhiturniiri viimased osalejad.

Play-in turniirist võtab osa 16 meeskonda, kellest vaid pooled pääsevad edasi. Hetkel on edasipääsu suurturniirile kindlustanud Cloud9, BIG, OG ja Ninjas in Pyjamas. Kindlaid väljalangejaid veel ei ole, sest esimese ringis kaotanud tiimid saavad kaotajate ringis teise võimaluse.

Neljapäeval ja reedel selgitatakse välja viimased play-in voorust edasipääsejad. IEM Katowice põhiturniir saab alguse eesootaval laupäeval.

Ürituse auhinnafond on miljon dollarit ja turniiri võidu suunas püüdlevad absoluutselt kõik maailma parimad meeskonnad. Finaal mängitakse Poola publiku ees maha 12. veebruaril.

Teiste seas on põhiturniirile juba koha lunastanud ka Eesti parima «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kooli meeskond FaZe Clan. Eelmisel aastal toimunud Katowice turniir oli toona värskelt FaZe'iga liitunud ropzi esimene karikas uue meeskonna ridades.

FaZe kuulub turniiri A-alagruppi, kus on tulevikus võimalik kohtuda näiteks NAVI, G2 või Team Liquidiga. Ühtegi kindlat paari veel koos ei ole.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles