Tasuta arvutimäng õpetab tegema algust kuritegeliku karjääriga

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: SomaSim

Veebruarikuu on juba märkamatult kohale jõudnud. Aja kiire kulgemine ei mõjuta aga õnneks asjaolu, et nädalavahetused mööduvad tasuta arvutimängude seltsis.

Olen kindel, et pea iga mängur on kokku puutunud teosega, kus peab kehastuma kriminaaliks. Tavaliselt tuleb neis seista vaid iseenda edu eest. «City of Gangsters» aga õpetab, kuidas üles ehitada terve impeerium.

Manageerimismängu eesmärgiks on nimelt hoolitseda terve linna kriminaalse võrgustiku eest. Kui palju tuleks villida puskarit ning milliseid summasid välja käima altkäemaksuna, et seadusesilmad mujale vaataks? Just need põhitõed «City of Gangsters» selgeks teebki.

Pakkumine kehtib kuni 9. veebruari õhtupoolikuni.

Kui terve linna haldamine liigseks väljakutseks osutub, tasub ehk allilmas ellujäämist harjutada individuaalsel tasandil. Appi tuleb hiilimismäng «Dishonored: Death of the Outsider».

Legendaarse mänguseeria kõrvalosa annab mängijale ülesandeks elimineerida teose pealkirjaski figureeriva autsaideri – jumala staatuses oleva figuuri, kes väidetavalt seisab kõikide linnas aset leidnud kelmuste taga.

Pakkumine kehtib kuni 9. veebruari õhtupoolikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles