Eestlane teeb täna «CS:GO» suurturniiril esimesed sammud miljoni dollari poole

Steven Tiirik
Copy
E-sportlased aktsioonis.
E-sportlased aktsioonis. Foto: pexels.com

«CS:GO» suurturniiri IEM Katowice 2023 kvalifikatsiooniring sai mängitud ning selgusid viimased õnnelikud edasipääsejad.

Play-in voorust võttis kokku osa 16 meeskonda, kellest pooled tugevamad lunastasid viimased pääsmed miljoni dollarilise auhinnafondiga üritusele. Vooru viimane ring pakkus omajagu üllatusi.

Kõige üllatavam oli tulemus Mongoolia ja Brasiilia meeskodade vahelises heitluses, kus maailma edetabelis hetkel 9. positsiooni hoidev Furia pidi 1-2 alla vanduma 36. Koha meeskonnale IHC.

IHC on ühtlasi ka ainuke põhiturniirile pääsenud meeskond, kes ei kuulu HLTV edetabeli 20 parima hulka.

Lisaks Mongoolia tiimile pääses edasi Complexity, kes lülitas seisuga 2-1 välja ENCE-i. Team Spirit oli tugevam Sproutist ja fnatic lõpetas eelmises ringis hästi silma paistnud MIBR teekonna suurturniirile.

 

Eestlane aktsioonis

Nüüd, kus kõik osalejad on selgeks tehtud, on aeg alustada IEM Katowice põhiturniiriga. Esimesena alustatakse A-alagrupi mängudega, kuhu kuulub ka Eesti parima «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kooli meeskond FaZe Clan.

FaZe Clanil on kombeks turniiri alguses esimesi mänge kaotada. Seetõttu on Eesti fännidele kindlasti positiivne teada, et turniiril on olemas kaotajate ring, et «halb päev» ei saaks olla põhjus turniiri mitte võita.

Grupimängud toimuvad kuni teisipäevani, seejärel liigutakse edasi play-off ringi. Turniiri finaal peetakse maha 12. veebruaril.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles