PILDID ⟩ Vaata, kuidas pildistab Samsungi uus lipulaev Galaxy S23 Ultra pimedas rannas

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Varem polnud pimedas mobiilist pildistajana asja. Nüüd võib aga seal, kus silm enam ei seleta, mobiilikaameraga pildi välja võluda. Kasuta kasvõi näiteks öönägemisseadmena.
Varem polnud pimedas mobiilist pildistajana asja. Nüüd võib aga seal, kus silm enam ei seleta, mobiilikaameraga pildi välja võluda. Kasuta kasvõi näiteks öönägemisseadmena. Foto: Kaido Einama

Samsungi uus võimsaima kaamerakomplektiga tippmudel Galaxy S23 Ultra on nüüd Eestisse jõudnud ja üks selle uusi omadusi on lisaks 200 MP sensorile ka täiustatud ööpildistamise võimalus. Kus mujal kui pimedas rannas seda ikka proovida? Vahepeal pilve tagant välja tulnud kuu muutis aga osad fotod nagu keset päeva pildistatuks.

Kolmest uuest Samsungi poolt esitletud uue põlvkonna Galaxy S23 mudelist on kõige suurema ekraani ja võimsaim kaamerakomplektiga Galaxy S23 Ultra, mille 6,8-tollisele QHD+ Dynamic AMOLED 2X puuteekraanile saab ka kaasasoleva puutepliiatsiga kirjutada-joonistada.

Samsung Galaxy S23 Ultra tagumisel küljel on kokku neli kaamerat – 12 MP lainurkkaamera, 200 MP põhikaamera, 10 MP 3x optilise suumiga telefotokaamera ja 10 MP 10x optilise suumiga telefotokaamera. Neid tehisintellekti ja sisseehitatud närvivõruga kombineerides võlub mobiil välja üsna terava pildi isegi siis, kui oled inimsilma jaoks peaaegu pilkases pimeduses. Seega kui 200 MP kaamera üks võimalus on kasutada seda pikksilmaga kaugete kirjade lugemisel, siis nüüd on olemas ka «öönägemise» seade- Käsikaudu kobamise asemel tuleb teha pilt ja näed, mis on ümberringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles