Favoriit hävis! Robin «ropz» Kool saadeti kohvreid pakkima

Steven Tiirik
Copy
Foto: FaZe Clan (https://twitter.com/FaZeClan/)

Suurturniiri IEM Katowice 2023 favoriitide hulka kuulunud FaZe langes grupifaasis konkurentsist. See tähendab, et Eesti parim «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kool peab nüüd kohvrid pakkima ja koju sõitma.

FaZe langes A-alagrupis kaotajate ringi pärast 0-2 kaotust G2 vastu. Järgmine mäng IHC vastu suudeti küll võita, kuid kaotajate ringi finaalis tuli tunnistada Team Liquidi 1-2 paremust.

Kõik mängitud kaardid lõppesid väga tasavägiselt. FaZe võitis oma valitud Inferno seisuga 16-14. Liquid valis oma kaardiks Overpassi ja võitis selle 16-11. Otsustavaks kaardiks sai Mirage, kus FaZe mängis maha 13-11 eduseisu ja kaotas kaardi 13-16.

Mängu parimaks mängijaks valiti Liquidi AWP, lätlane Mareks «YEKINDAR» Gaļinskis

FaZe’i jaoks tähendab mängu kaotus turniirilt väljalangemist. Kindlasti ei eeldanud valitsevad meistrid nii kiiret lõppu ja sooviti kahtlemata pääseda ka suurele lavale rahva ette mängima. Järgmine võimalus selleks avaneb veebruari teises pooles, kui algab ESL Pro League.

IEM Katowice turniir jätkub juba reedel, kui Spodek Arenal alustatakse publiku ees veerandfinaalidega. See, kes lahkub turniirilt karika ja 400 000 dollariga, selgub finaalis, mis mängitakse 12. veebruaril.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles