«CS:GO» suurturniiri finaalis kohtuvad kaks maailma parimat meeskonda

Steven Tiirik
Copy
Foto: ESL Counter-Strike (https://twitter.com/ESLCS)

Laupäeval mängiti «CS:GO» turniiri IEM Katowice poolfinaalid. Päeva esimeses mängus läksid vastamisi Heroic ja NAVI. Heitlusest tuli ilma probleemideta 2-0 seisuga välja Taani meeskond

Heroic liikus edasi finaali. NAVI jaoks turniir lõppes, loodetavasti lohutab neid 80 000 dollariline auhind.

Heroic suutis mõlemad mängud üsna kindlalt võita. Nii Inferno kui Mirage lõppesid mõlemad 16-8 seisuga. Kohtumise parimaks mängijaks valiti 22-aastane taanlane René «TeSeS» Madsen.

Heroic on nüüdseks võitnud järjest viis kohtumist ja HLTV edetabelis hoitakse teist kohta. Eelmisel aastal suutis meeskond võita Pinnacle Cup’i ja BLAST sügisturniiri, Rio Majoril lepiti teise kohaga.

Teises poolfinaalis mängisid G2 ja Liquid. Esimese kaardina mängiti hiljuti Dust2 asemele toodud Anubist. Kaardi valis Liquid, kes paraku hindas oma võimeid üle ja kaotas seisuga 10-16. CT poolel suutis Liquid küll võitlust hoida, kuid pärast pooltevahetust suudeti võita vaid üks raund.

G2 valis mängimiseks Inferno ja asus mängu ka kiirelt juhtima. Liquid suutis küll 4-13 pealt seisu isegi 11-14 peale viia, aga sellest pingutusest jäi väheks. G2 lükkas jälle Liquidi väga valusal hetkel 2-0 seisuga üle parda. Mängu kõige parema tulemuse tegi Nemanja «huNter-» Kovač.

Seega kohtuvad pühapäeval kell 17:00 algavas finaalis G2 ja Heroic. Tegu on HLTV edetabeli kahe kõige tugevama meeskonnaga, seega võimsamat finaali ei saakski olla.

Heroic mängis end hiljuti toimunud Rio Majori finaali. Samas valiti G2 HLTV auhinnagalal eelmise aasta TOP 3 meeskonna hulka, samuti võideti BLAST World Finals. Kahju on vaid sellest, et ühe või teise meeskonna ilus võitude seeria saab rikutud. Heroic on järjest võitnud viis ja G2 kümme mängu.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles