Maailma parim «CS:GO» meeskond on võitnud juba 11 mängu järjest

Steven Tiirik
Copy
Foto: HLTV.org

Poolas toimunud «CS:GO» miljoniturniiri IEM Katowice uueks meistriks krooniti G2. Spodek Arenal toimunud finaalis suutis G2 alistada 3-1 seisuga Taani meeskonna Heroicu. Koos karikaga viis Euroopa segameeskond koju ka 400 000 dollarit.

G2 on nüüdseks võitnud kaks suurturniiri järjest. Lisaks võidutseti ka aasta esimesel BLAST kevadturniiril. Järjest on suudetud võita juba 11 mängu ja HLTV edetabeli esimesel kohal kinnitati veelgi tugevamalt kanda.

Finaal mängiti viiest parim formaadis, üldseis jäi 59-48. G2 võitis esimesed kaks kaarti: Nuke ja Mirage. Esimese otsustava kaardi, Inferno, suutis Heroic küll võita, kuid teisel korral see enam ei õnnestunud ja Ancient jäi turniiri viimaseks kaardiks.

Enne, kui G2 kaotas finaalis Inferno, olid nad LAN-üritustel suutnud järjest võita 21 kaarti. See tähistab «CS:GO» ajaloo paremuselt teist tulemust. Rekord on ENCE-i käes, kes aastatel 2012 ja 2013 suutis järjest võita 87 kaarti. Ilmselt jääb see rekord püsima aegade lõpuni.

Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Nemanja «huNter-» Kovač, kes oli nii finaali kui ka poolfinaali parim mängija.

Heroicu jaoks oli see lühikese aja jooksul juba teine kord üliolulises finaalis kaotada. Novembris jäädi Majori finaalis alla Outsidersile. Siiski aitab haavadele plaastreid soetada turniirilt võidetud 180 000 dollarit.

IEM Katowice oli selle aasta esimene tõeliselt suur turniir, kuid kaugeltki mitte viimane! Juba vähem kui kahe nädala pärast kogunevad kõik maailma parimad jälle kokku, et Maltal maha mängida ESL Pro League 17. hooaeg.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles