Uurid on tagasi? Huawei tõi välja tõeliselt kummalise nutikella

tehnika.postimees.ee
Copy
Uus nutikell on justnagu uur, kuid selle sisemine kellakorpus on disainitud niimoodi, et ümber saaks panna erinevas stiilis väliseid korpuseid ja rihmasid. Nii jääb kella sisu alati samaks ja ei pea palju erinevaid mudeleid erinevate vajaduste jaoks tootma.
Uus nutikell on justnagu uur, kuid selle sisemine kellakorpus on disainitud niimoodi, et ümber saaks panna erinevas stiilis väliseid korpuseid ja rihmasid. Nii jääb kella sisu alati samaks ja ei pea palju erinevaid mudeleid erinevate vajaduste jaoks tootma. Foto: Huawei

Huawei Watch GT Cyber on nutikell, mis käib rihma seest välja, meenutades kunagi unustatud ajanäitajat – uuri.

Uus Hiina tehnoloogiaettevõtte poolt loodud omapärane kell pole siiski mõeldud ketiga vestitaskus kandmiseks, vaid korpuse lahtikäiv osa on mõeldud selleks, et saaks vahetada ajanäitaja välimust ning kellarihmu.

Lisaks rihmadele saab sel mudelil ka korpuseid vahetada. Rahvusvahelisele turule äsja saabunud uudistoode ongi koos ohtrate lisadega, mille seast saab igaüks vastavalt maitsele ja kasutusotstarbele sobivaid lahendusi valida.

Tootja pakub kolmes stiilis rihmu ja korpuseid: sportlik, moodne ja urbanistlik ehk nn Urban Explorer'i stiil.

Robustsem metallkorpus näeb välja selline, kuid kellale saab anda ka hoopis õhulisema välimuse.
Robustsem metallkorpus näeb välja selline, kuid kellale saab anda ka hoopis õhulisema välimuse. Foto: Huawei

Kell on militaarstandardile vastav ehk peab vastu nii löökidele, kriimustustele kui vedelikele ning talub äärmuslikke temperatuure ja tolmu.

Seega, kui tahad massiivse metallist korpusega robustset kella või elegantset õhukest moeka korpusega kella, ei pea erinevate mudelite vahel valima – siis valid lihtsalt ümbrise vastavalt oma maitsele.

Sama kell, aga hoopis elegantsem korpus: Watch GT Cyber.
Sama kell, aga hoopis elegantsem korpus: Watch GT Cyber. Foto: Huawei

Kellal Huawei Watch GT Cyber on sisu osas üsna tavalised näitajad: üle saja erineva spordirežiimi, lisaks jooksmisele, ujumisele, rattasõidule ja suusatamisele sellised haruldasemad tegevused, nagu hip-hop-tants, poks, rulasõit, parkour.

TruSeen 5.0+ anduritehnoloogiaga jälgitakse täpselt pulssi ja aktiivsust, nutikalt saab muidugi ka und jälgida.

Huawei Watch GT Cyber on Hiinas juba müügil, ülemaailmne esitlus aga toimus just äsja. Isedisainitava nutikella hind algab 165 eurost ja sõltub sellest, millised lisad sellega ühes võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles