Eesti parim «CS:GO» tiim võitleb Euroopas 20 000 dollari nimel

Steven Tiirik
Copy
Foto: Valve

Eesti parim «CS:GO» tiim sYnck on taaskord kutsutud 20 000 dollarilise auhinnafondiga turniirile European Pro League Season 6. Läbi veebi mängitav võistlus saab alguse juba laupäeval ja kestab seitsmenda märtsini.

SYnck võttis osa ka seeria viiendast hooajast, mis toimus jaanuaris. Tookord langeti konkurentsist täpselt enne auhinnalisi mänge, kui jäädi jagama 5-6 kohta. sYncki teekonna lõpetas toona ECSTATIC, kes hiljem ka turniiri võitis.

Sel hooajal on osalemas paljud tiimid, kes võistlustules olnud ka varem, kuid üks säravamaid uustulnukaid on kindlasti MOUZ NXT.

Eesti parima «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kooli eelmise kodumeeskonna noorteakadeemia on üks maailma tugevamatest. Hetkel hoitakse HLTV edetabelis 69. kohta, kuid möödunud aasta alguses oli isegi olukord, kus akadeemia mängijad olid edetabelis põhitiimist kõrgemal.

HLTV pingetabelis hoiab sYnck praegu 78. kohta, kuid juba mõnda aega ei ole mängitud HLTV poolt registreeritud mänge. Hea tulemus European Pro League turniiril parandab kohta ka edetabelis.

Et täpselt teada saada, millal ja kelle vastu sYnck mängima hakkab, tasub silma peal hoida nende sotsiaalmeedial. SYnck kannab kõiki oma mänge eestikeelsete kommentaaridega Twitchi vahendusel üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles