Sony avalikustas oma uusimad üle kõrva WH-CH720N ja kõrvapealsed WH-CH520 kõrvaklapid

tehnika.postimees.ee
Copy
Sony uuenenud kõrvaklapid pakuvad paremat helitöötlust, pikka akuaega ja uuenenud algoritmidega mürasummutust.
Sony uuenenud kõrvaklapid pakuvad paremat helitöötlust, pikka akuaega ja uuenenud algoritmidega mürasummutust. Foto: Sony
  • Aku kestab müravaba kuulamisega kõrvaklappidega WH-CH720N terve päeva
  • Ühe laadimisega saab kuulata kõrvapealsete klappidega WH-CH520 50 tundi

Sony avalikustas oma kahed uued kõrvaklapid WH-CH720N ja WH-CH520, mis kestavad ühe laadimisega väga kaua ja tagavad korraliku heli.

Juhtmevabad suured kõrvaklapid WH-CH720N on mürasummutavad ning sisaldavad Dual Noise Sensori tehnoloogiat ja Sony Integrated Processor V1 kiipi. Koos kompaktse disaini ja kuni 35-tunnise akukestvusega saab muusikat kuulata kaua ning pehmete kõrvapolstritega ka mugavalt.

Kõrvapealsete WH-CH520 klappide aku peab vastu aga kuni 50 tundi ühe laadimisega. Samuti on täiustatud nende klappide kõnede helikvaliteeti.

Mõlemal mudelil on ka Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), et taastoota kvaliteetset heli täpselt nii, nagu artist on seda ette näinud. Multipoint-ühendusega saab kuulaja hõlpsasti erinevate seadmete vahel ümber lülitada.

Sobivad kandmiseks terve päeva müravabalt

Sony Integrated Processor V1 kiip aitab kõrvaldada välismüra madalama töötlusviivitusega kui varem. WH-CH720N-il on mõlemas kuularis kaks mikrofoni, seega kokku neli, mis püüavad ümbritsevat heli kinni ning blokeerivad välismüra.

Sony | Headphones Connect rakendusega saab reguleerida 20 erineva mürasummutustaseme vahel.

Uued kõrvaklapid WH-CH720N.
Uued kõrvaklapid WH-CH720N. Foto: Sony

Suured kõrvaklapid on ergonoomilised ning ei väsita pikemal kandmisel. WH-CH720N klapid kaaluvad 192 grammi, tehes neist Sony kõige kergemad täismõõdus mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid. Sünteetilisest nahast ja polüuretaanist materjalid koos optimaalse kõrvapadja struktuuri ja kompaktsete mõõtmetega tagavad mugava kõrvasõbraliku kantavuse.

WH-CH520 pakub veel rohkem: 50-tunnist kuulamisaega ühe laadimisega. Kõrvaklappide polsterdatud reguleeritav peavõru, pehmed kõrvapadjad ja kerge kaal teevad nende kandmise pikema aja jooksul mugavaks.

Sobiv helitämber igaks muusikažanriks

Tasakaalustatud muusikahäälestus on nii WH-CH720N kui WH-CH520 puhul võimalik tänu Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tehnoloogiaga taasesitusele. Kui muusikafailid kokku pakitakse, kaovad muusikast detailid ja rikkalikkus, DSEE taastab kvaliteedi ning loob kuulamiskogemuse, mis on ligilähedane originaalsalvestusele.

Pole vahet, kas kuulatakse popmuusikat või bassirohket räppi, WH-CH720N ja WH-CH520 lasevad kohandada heli, kasutades Sony | Headphones Connect rakenduse ekvalaiserit. Seal saab valida erinevate seadete vahel, kohandada helikvaliteeti kuulatava muusikažanriga või luua ja salvestada oma eelistused.

Selged kõned vastava kõnetehnoloogiaga

Kõrvaklapid WH-CH720N kasutavad täiustatud Precise Voice Pickup tehnoloogiat koos beamforming tüüpi mikrofonidega, mis tuvastavad rääkija häält erinevates keskkondades selgemalt ja täpsemalt, vähendades tuulemüra, mida toetab vastav struktuur mikrofonide ümber ning eemaldades uuendatud algoritmide abiga taustamüra.

WH-CH520 pakub lihtsat käed-vabad helistamist. Kõnedele saab vastata ühe nupuvajutusega, nii et telefoni ei pea taskust välja võtma. Sisseehitatud mikrofonid võtavad rääkija heli selgemalt üles ning vähendavad kõne ajal ümbritsevat müra, et saaks rääkida ka mürarikkas keskkonnas.

Sony uued kõrvapealsed klapid WH-CH520.
Sony uued kõrvapealsed klapid WH-CH520. Foto: Sony

Nii WH-CH720N kui ka WH-CH520 on juhtnuppudega ning on ka hääljuhitavad.

Sony on kõrvaklapid loonud keskkonda silmas pidades. WH-CH720N ja WH-CH520 pakend ei sisalda plasti[3] ning nende disainimisel on lähtutud Sony "Road to Zero" keskkonnaprogrammist. Mõlemad kõrvaklapid kasutavad taaskasutatud plastikut[4].

Hinnad ja saadavus

WH-CH720N on saadaval musta, sinise ja valgena ning klapid jõuavad Eestis müügile alates 2023. aasta märtsist soovitusliku jaehinnaga 150 eurot.

WH-CH520 on saadaval musta, sinise, valge ja beežina ning klapid jõuavad Eestis müügile alates 2023. aasta märtsist soovitusliku jaehinnaga 70 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles