ARVUSTUS ⟩ Samsung Galaxy S23 Ultra kiikab silmapiirile ja valgustab öösel

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Samsungi uus puutepliiatsiga tipptelefon Galaxy S23 Ultra on tõeliselt suur - 6,8-tollise ekraaniga. Kaamerad teevad pilti isegi üsna pimedas.
Samsungi uus puutepliiatsiga tipptelefon Galaxy S23 Ultra on tõeliselt suur - 6,8-tollise ekraaniga. Kaamerad teevad pilti isegi üsna pimedas. Foto: Kaido Einama

Galaxy S23 Ultra telefon pole just väga revolutsiooniline, vaid rohkem evolutsiooniline. Ei erine eelkäijast just väga järsult, kuid muidugi on samme tehtud, et uut telefoni oleks ikka mõtet osta, kui plaanid just nüüd mobiiliuuendust. Ja osta maksab ka sellepärast, et selle mudeli kaamera on üks parimaid, mis praegu siin meie kandis saada.

Eelmise põlvkonna Samsung Galaxy S22 Ultra pealt on muudatusi märgata üsna vähe, aga kui võtta kätte üle-eelmise põlvkonna mudel, siis kõrvuti vaadates tundub tõesti, et muidu hea (vana) telefon on justkui kuidagi arhailisem uue kõrval: silmnähtavalt parem ekraan, palju parem kaamera, värskem olek ja kiirem lippamine paljusid äppe koos jooksutades. Isegi aku kestab justkui oluliselt kauem. Seega pole eriti põhjust eelmise aasta mudeli väljavahetamisel, aga üle-eelmise aasta telefoni uuendades on juba käegakatsutavam erinevus olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles