FIFA president: meie e-mängust saab parim valik igale poisile ja tüdrukule

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Electronic Arts

Mullu mais teatas tuntud mängustuudio Electronic Arts, et toob turule viimase «FIFA» sarja kuuluva jalgpallimängu. Põhjus lihtne – litsentsileping jalgpalliorganisatsiooniga saab otsa ning selle uuendamise asemel kavatseb EA iseseisvalt jätkata.

Tänavu ilmuv EA jalkamäng kannab seega nime «EA Sports FC» (tõenäoliselt lisandub sellele ka aastanumber). FIFA aga lubas, et leiab uued koostööpartnerid, kelle abil tuua poelettidele konkureeriv videomäng. 

«Võin teile kinnitada, et ainus autentne päris mäng, millel on FIFA nimi, on parim, mis mängijatele ja jalgpallifännidele saadaval on,» sõnas Infantino möödunud aasta suvel.

«FIFA nimi on ainus rahvusvaheline originaalpealkiri. «FIFA 23», «FIFA 24», «FIFA 25» ning «FIFA 26» ja nii edasi – FIFA nimi on kindel ja see jääb igaveseks ning jääb PARIMAKS.»

Infantino kordas avaldust väidetavalt oma võidukõnes, kui ta taasvaliti FIFA presidendiks: «Uus FIFA mäng on alati parim e-mäng iga tüdruku või poisi jaoks.» Mees lisas, et juba üsna pea jagatakse uue mänguseeria kohta uudiseid.

Paljud mängurid viskavad Infantino sõnumi üle nalja. Eelkõige jääb inimestele ette iganenud «e-mängu» kommentaar. 

See pole aga esimene kord, mil FIFA veidrate sõnumitega silma paistab. Mullu sügisel teatas organisatsioon, et kavatseb siseneda ka NFT-de maailma, lüües käed mitme erineva Web 3.0 platvormiga. Antud kavatsus sai fännidelt ohtralt kriitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles