ARVUSTUS ⟩ Galaxy S23 ja S23+ on telefonid, mille kaamera ja ekraan polegi põhiargumendid

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Samsungi suur ja väike vend: välimuselt ja sisemuselt üsna sarnased, kuid lähemal uurimisel väikseid erinevusi leiab. Kui need detailid on tähtsad, tasub uudismudel osta, kui aga määrav on kaamera ja ekraan, siis polegi neis midagi väga uut.
Samsungi suur ja väike vend: välimuselt ja sisemuselt üsna sarnased, kuid lähemal uurimisel väikseid erinevusi leiab. Kui need detailid on tähtsad, tasub uudismudel osta, kui aga määrav on kaamera ja ekraan, siis polegi neis midagi väga uut. Foto: Kaido Einama

Eelmisel aastal endale telefoni valides panin kirja mõned näitajad, mis peaksid uuel mudelil kindlasti olema ja üht- või teistpidi kippusid sõelale jääma Samsungi Galaxy S seeria mudelid. See on nii ka nüüd, kuid kulutada tuleb rohkem. 

Põhiliselt viib valik ikka sama seeria juurde sellepärast, et samaks jäid nii ekraan, kaamerad kui ka mõned muud põhinäitajad.

Välimuselt pole uutel Samsungi Galaxy S seeria väiksemal ja keskmisel telefonil eriti palju muutunud peale selle, et nüüd on ka tagakülje kaamerakõrgendikud läinud samasuguseks, nagu enne oli vaid Galaxy S23 Ultra mudelil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles