Sony tõi välja oma kergeimad juhtmevabad nööpkõrvaklapid WF-C700N

tehnika.postimees.ee
Copy
Foto: Sony
  • Kaaluvad vaid 4,6 grammi
  • Mürasummutus kohandub ümbrusega, kus iganes ka ei viibiks
  • Saadaval mustas, valges, lavendli ning salveirohelises värvitoonis

Sony tõi avalikkuse ette oma uusimad mürasummutavad nööpkõrvaklapid WF-C700N, mis on kompaktsed ja kerged ning loodud just neile, kes otsivad oma esimesi mürasummutavad kõrvaklappe soodsama hinnaga.

Sony WF-C700N on disainitud mugavust silmas pidades, sobides võimalikult paljude erinevate kõrvakujudega. Selleks kasutati varemgi läbiproovitud nippi: tohutul hulgal kõrvakuju andmeid, mida on järjepanu kogutud alates maailma esimeste kõrvaklappide kasutuselevõtust 1982. aastal. Võtmekohal on olnud ergonoomilisus, et pikem kuulamine kandjat ära ei väsitaks.

Silindriline laadimiskarp on väike, stiilne ja mahub hästi taskusse.

Kõrvaklappe Sony WF-C700N saab kasutada kas mürasummutusega või läbipaistvana, kui on soov püsida välismaailma helidega kontaktis. Siis saab sisse lülitada ümbritseva heli kuulamise režiimi (Ambient Sound Mode).

Ambient Soundi režiimis püüavad mikrofonid kinni rohkem ümbritsevat heli ning lasevad seda kuulajani. Sätteid saab kohandada Sony | Headphones Connect rakenduses või kasutada seadistust Focus on Voice, et vestelda teistega kõrvaklappe kõrvast eemaldamata.

Foto: Sony

Funktsioon on kasulik näiteks kohvikus midagi tellides ilma klappe eemaldamata või kui keegi tuleb kontoris sinuga rääkima klappide kasutamise ajal.

Sony WF-C700N pakub ka funktsiooni Adaptive Sound Control, mis kohandab ümbritseva heli seadeid sõltuvalt sellest, kus kuulaja asub ja mida teeb. See tunneb ära kohad, mida sageli külastatakse, näiteks töökoht, jõusaal või kohvik ning kohandab heli vastavalt asukohale.

Sony WF-C700N heli on kvaliteetne tänu DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) heliparandustarkvarale. Lisaks sellele kasutab WF-C700N Sony enda 5 mm kõlarielementi, pakkudes võimsamat bassi ja selget vokaalide esitust. Ekvalaiseri sätteid saab muuta Sony | Headphones Connect äpis.

Kuni 15 tundi kestva aku, IPX4 veekindluse (pritsmekindel) ja nutikate funktsioonidega WF-C700N juhtmevabad kõrvaklapid on loodud igapäevaseks kuulamiseks terve päeva jooksul. Üks kuular kaalub vaid 4,6 grammi.

Foto: Sony

Lisaks on klappidel WF-C700N nn Multipoint-ühendus, mis tähendab, et neid saab ühendada korraga kahe Bluetooth-seadmega. Näiteks kui klapid on ühendatud sülearvuti ja nutitelefoniga, siis need teavad, kummale seadmele kõne tehakse ning ühendab automaatselt telefoniga, kui kõne tuleb sealt.

WF-C700N pakub ka usaldusväärset kõnekvaliteeti tänu tuulemüra vähendavale konstruktsioonile, mis annab hääle selgelt edasi isegi tuulisel päeval.

Hinnad ja saadavus

Sony WF-C700N juhtmevabad mürasummutavad on saadaval alates aprillist soovitusliku hinnaga 120 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles