Brasiilia «CS:GO» turniir pakub üllatusi, nagu näiteks eestlase kaotus

Steven Tiirik
Copy
Foto: HLTV

«CS:GO» turniiri IEM Rio 2023 teine päev tõi kaasa üllatavaid tulemusi. Valusa kaotuse pidi vastu võtma ka FaZe Clan.

Eile leidsid Brasiilias aset alagruppide poolfinaalid. A-alagrupi finaali mängisid end NaVI ja BIG. Viimane suutis poolfinaalis 2-1 seisuga parem olla Heroicust. NaVi oli poolfinaalis parem meeskonnast NiP.

Mõlemad A-alagrupi poolfinaalide kaotajad suutsid kaotajate ringi poolfinaalis oma vastaseid võitja. NiP ja Heroic kohtuvad omavahel kaotajate ringi finaalis, kus käib mäng edasipääsu peale.

B-alagrupi poolfinaalides suutsid finaalikohad välja mängida Cloud9 ja FURIA.

Cloud9 mängis ülimalt tasavägises mängus OG vastu, kus suudeti küll 2-0 paremust näidata, aga mõlemad kaardid lõppesid seisudega 16-14.

Ainukese kohaliku meeskonnana turniirile püsima jäänud FURIA oli poolfinaalis 2-0 üle Eesti fännide lemmikust FaZe Clanist. FURIA võitis enda poolt valitud Mirage’i seisuga 16-8 ja FaZe’i tugevaim kaart Nuke lõppes küll veidi tasavägisemalt, kuid siiski FURIA võiduga, seisuks 16-13.

FaZe’i poolt kõige kõrgema reitinguga mängija antud kohtumises oli meie oma e-sportlane Robin «ropz» Kool.

Kaotus ei tähenda, et FaZe’i jaoks midagi veel läbi oleks. Täna kell 17:00 mängitakse kaotajate ringi poolfinaalis Vitality vastu. Tegu saab kahtlemata olema väga pingelise ja tasavägise mänguga.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles