Uue Xiaomi telefonide lipulaevaga tekib küsimus, kas see on rohkem kaamera või telefon?

tehnika.postimees.ee
Copy
Xiaomi 13 Ultrat peetakse juba paar päeva pärast väljatulekut üheks maailma parimaks kaameratelefoniks (või telefonikaameraks). Paraku peab Baltimaade turg sellest tippmudelist suu puhtaks pühkima. Mõnede väikeste e-poodide vahendusel võib seda aga ehk ka siin tulevikus osta, kuid ilma ametliku toeta, nii nagu on mitme varasema mudeliga juhtunud.
Xiaomi 13 Ultrat peetakse juba paar päeva pärast väljatulekut üheks maailma parimaks kaameratelefoniks (või telefonikaameraks). Paraku peab Baltimaade turg sellest tippmudelist suu puhtaks pühkima. Mõnede väikeste e-poodide vahendusel võib seda aga ehk ka siin tulevikus osta, kuid ilma ametliku toeta, nii nagu on mitme varasema mudeliga juhtunud. Foto: Xiaomi

Mõned päevad tagasi avalikkusele tutvustatud Hiina mobiilitootja uus tipptelefon Xiaomi 13 Ultra näeb lisavarustusega välja nagu kunagised «digiseebikarbid» ehk kompaktkaamerad. 

Mobiili tagaküljel on hiiglaslik kaamerakõrgendik ja nii nagu kaameratelgi, saab telefonile põhja alla panna paksu käepideme, millest pildistamisel kinni hoida. Ühtlasi töötab see lisaakuna.

«Päris» kaameratele aga teeb uue mudeli sarnaseks veel muudetav ava, mis on alles viimase aja revolutsioon nutitelefonide juures, kaamerarõngas ning isegi objektiivikate, millega kaitsta tagakaameraid kriimustuste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles