Kodumeeskond pakkus Brasiilia «CS:GO» suurturniiril ohtralt draamat

Steven Tiirik
Copy
Foto: Intel® Extreme Masters - Twitter

Brasiilias toimuv e-spordiüritus IEM Rio 2023, kus omavahel võtavad mõõtu maailma kõige tugevamad «CS:GO» meeskonnad, on jõudnud poolfinaalideni.

Reedel mängiti veerandfinaalid, kus omavahel kohtusid alagrupis teiseks ja kolmandaks jäänud meeskonnad.

Esimeses ringis läksid vastamisi Vitality ja BIG. Kohtumise tulemus sai kahe kaardiga (Nuke ja Mirage) otsustatud. Vitality võitis mõlemad seisuga 16-12.

Palju tasavägisem oli aga päeva teine veerandfinaal. Kodupubliku ees mängiv FURIA kohtus mullusel IEM Rio Majoril teiseks jäänud Taani meeskonnaga Heroic.

Kaartideks valisid meeskonna kaptenid Inferno, Mirage’i ja Ancienti. Esimesed kaardid kulgesid tasavägiselt, mõlemad meeskonnad võitsid oma valiku seisuga 16-12.

Otsustavas mängus, kus kaardiks oli Ancient, suutis Brasiilia meeskond küll alguses 9-3 ette rebida, aga Heroic näitas head tagasitulekut ning otsustav mäng lõppes seisuga 16-13 Heroicu kasuks.

Puhkust ei saa mängijad aga mitte päevagi. Juba täna minnakse Jeunesse Arenal edasi poolfinaalidega. Ees ootavad ülimalt pingelised mängud. Kell 18:00 algavas päeva esimeses poolfinaalis kohtuvad Vitality ja Cloud9.

Õhtu teises mängus, mis algab kell 21:30, selgitavad tugevamat tiimi NaVi ja Heroic,

Poolfinaalide võitjad kohtuvad finaalis homme kell 20:00.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles