PILDID ⟩ Amserv avas uuenenud Viljandi esinduse ja esitles uusi ärisuundi

tehnika.postimees.ee
Copy
Viljandis lõigati uue esinduse lint pidulikult läbi eile pärastlõunal.
Viljandis lõigati uue esinduse lint pidulikult läbi eile pärastlõunal. Foto: Amserv

Eile pärastlõunal avati Viljandis uuenenud Amservi esindus ja tutvustati äri- ja eraklientidele pakutavaid uusi erilahendusi.

«Pakume Toyota Professionali suunal oma äriklientidele nende valdkonnast või tegevusspetsiifikast tulenevaid erilahendusi ja lisavarustust ning Toyota Adventure on täiesti uus kontseptsioon, mis loodud looduspuhkust ja aktiivset vaba aega nautivale inimesele,» kirjeldas uusi võimalusi Amserv Toyota brändijuht Margus Nõmmik.

Pidulikul üritusel tutvustati vastavatud esinduse kontseptsiooni ning Amserv Toyota Professional ja Adventure erilahendusi.

Näha sai saha ja puisturiga varustatud Toyota Hiluxit, haagismaja ning telgiga Toyota Proace Versot ning kõikidel huvilistel oli võimalus piiluda ka Toyota Proace´i kaubikusse, mille sisu on valminud erilahendusena.

Toyota Hilux.
Toyota Hilux. Foto: Amserv

«Erilahendused ja autode ümberehitamine on Euroopas ja ka mujal tugev trend, kuid Eestis veel pigem autoentusiastide pärusmaa,» ütles Toyota brändijuht ja lisas, et Amserv on Toyota Professional suunal juba mõnda aega tegutsenud ja äriklientide vajadusi kaardistatud, kuna turul on vastav nõudlus olemas.

«Oleme erilahendustega abiks olnud näiteks puuetega inimestele, et autod nende jaoks sobivaks ja mugavaks muuta. Lähiajal seisab ees invataksode projekt, kus ehitame ja anname üle erilahendustega autod, mis abistavad inimesi üle Eesti. Samuti oleme ehitanud maastureid, mis peavad pääsema elektriliinide alla ja täiendanud funktsionaalse lisavarustusega Päästeameti, Punase Risti ja vabatahtlike merepäästjate tööautosid,» ütles Nõmmik ja lisas, et hetkel on spetsialistide käe all valmimas eriline maastur, mis sobib liikumiseks igal pool, ka nõudlikumal maastikul.

Toyota Proace Verso, Adventure lisavarustusega.
Toyota Proace Verso, Adventure lisavarustusega. Foto: Amserv

Toyota Adventure ja Professional lisavarustus on kättesaadav üle Eesti ning ka juba kasutusel olevatele autodele. «Kuigi erilahenduste tiim asub peamiselt Tallinnas, liigume me Eestis ringi ja konsulteerime kliente seal, kus nad parasjagu asuvad,» ütles Nõmmik.

Väljas oli ka vesinikuauto Mirai.
Väljas oli ka vesinikuauto Mirai. Foto: Amserv
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles