Tutvu ROG League of Legends turniiri finalistidega

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: Erakogu

30. mail jõuab lõpusirgele ROG League of Legendsi turniir. Kahest kvalifikatsioonist pääsesid lõppvõistlusele neli parimat. Nüüd on aeg nendega lähemalt tutvuda.

Fiat Multipla 1.6 i 16v 75kW

Esimesest kvalifikatsioonist ühegi kaotuseta finaali jõudnud Fiat Multipla 1.6 i 16v 75kW on küll koos mänginud vähe aega, kuid omavahel teavad üksteist juba aastaid ning elavad pidevalt tiimiliikmete võistlustele ja liigadele kaasa.

Võistkonna kõige kogenenumateks mängijateks on kindlasti Endz ja Beansu, kes alustasid League of Legendsi mängimist juba aastal 2009. Teiste mängijate esimesed mängukogemused jäävad 2012-2013 aastasse.

Oma vastastest tooks Fiat välja Eesti Rästikud, kuna selles võistkonnas mängivad sõbrad ja mängukaaslased. Tervikuna peavad Fiat end turniiri favoriitideks.

Eesti Rästikud

Samuti esimesest kvalifikatsioonist edasi pääsenud Eesti Rästikud on erinevate koosseisusega osalenud turniiridel juba aastast 2017. Antud mängijad mängivad koos aga esimest korda.

Võistkonna kõige kogenenumaks mängijaks on Jabuticaba, kelle suurimaks saavutuseks võib pidada 2022. aastal Ultraligas mängimist. Tema oskusi hindavad ka võistkonnakaaslased, tuues eriti välja tema aktiivse ja enesekindla mängustiili. Kõik võistkonna liikmed on mänginud League of Legendsit üle 10 aasta.

Oma vastastest toovad Eesti Rästikud välja võistkonna Fiat, kuna seal on väga kogenud ja andekad mängijad.

Team Decided

Team Decided on koos mänginud paar aastat, League of Legendsi leidsid mängijad enda jaoks teose kolmandast hooajast. Kõige suurema kogemustepagasiga on Viisikute midlaner, kes on kõige rohkem erinevatel turniiridel mänginud.

Oma vastastest toovad nad samuti välja just Fiati, kuna nende jaoks on tegemist võistkonnaga, kes on teistest lihtsalt peajagu üle. Küll aga unistavad Viisikud, et ühel hetkel mõeldakse ka neist nii.

Viisikud

Vaid viimases kvalifikatsioonis osalenud võistkond Viisikud mängis esimest korda viiekesi koos alles 20 minutit enne turniiri algust, kuid kõikidel liikmetel varasem turniiridel osalemise kogemus ning sellest tulenevalt ka hea võistkonnasisene dünaamika.

Ka Viisikud toob teistest finaali jõudnud võistkondadest välja Fiat Multipla, kuid teavad ka selle võistkonna nõrkusi, mille ümber enda mängu ehitada ning sellega võit koju tuua.

Foto: Postimees e-sport

ROG League of Legendsi finaal leiab aset 30. mail algusega kell 12:00. Nii Twitch.tv kui ka Postimehe vahendusel toimuvas ülekandes mängitakse läbi mõlemad poolfinaalid ning seejärel finaal, 3. koha mäng toimub ülekande väliselt. Kõik mängud leiavad aset kolmest parim süsteemiga. Finaali kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Nils-Hendrik «Kukkel» Nõlvak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles