Kes võiks võita aasta suurima e-spordi sündmuse BLAST.tv Paris Major 2023?

Steven Tiirik
Copy
Foto: MICHAL KONKOL

Juba 8. mail saab alguse selle aasta kõige suurem ja oodatuim «CS:GO» üritus: BLAST.tv Paris Major 2023.

1 250 000 dollarilise auhinnafondiga üritusest võtab osa 24 meeskonda üle maailma. Proovime selgust saada, kes kõige suurema tõenäosusega ihaldatud tiitli taskusse pistab.

Heroic

Taani meeskond Heroic on tulevase Majori üks põhilisemaid favoriite. Mullusel Rio Majoril finaalis kaotanud meeskond on pärast Brasiilia üritust püsinud aktiivselt HLTV edetabeli kolme parima seas ja praegugi ollakse statistiliselt maailma kõige tugevam meeskond.

Lisaks Majorile on Heroicul medaleid ette näidata ka käesolevast kalendriaastast. Nii IEM Katowice kui ka IEM Rio 2023 turniiridel mängiti end samuti finaali. Paraku tuli mõlema ürituse lavalaudadelt maha astuda ilma võidukarikata.

G2

Näib, et superstaaridest koosnev Euroopa segatiim G2 on lõpuks leidnud meetodi, mis neid ka võitudeni viib. 2019. aasta juunikuust 2022. aasta veebruarini mängis G2 kokku seitse finaali ja kaotas neist… seitse.

Nüüd aga tundub, et meeskond on kapteni väljavahetamise abil leidnud uue hingamise ja eelmise aasta lõpust on ette näidata ka BLAST World Final karikas. 2023. aasta jooksul on juba suudetud võita IEM Katowice. Aasta alguses suutis G2 kaotust vältida 19 kaarti järjest.

FaZe Clan

FaZe pole viimase poole aasta jooksul suutnud näidata enam sama vormi, mida ropzi liitumine endaga kaasa tõi. Siiski ei tohi unustada, et tegu on sama koosseisuga, kes on võitnud IEM Katowice, kaks korda ESL Pro League, IEM Cologne, Antwerpi Majori ja ka Grand Slami.

FaZe oli ilma igasuguse vaidluseta 2022. aasta kõige tugevam «CS:GO» meeskond ja eelmise aasta tulemuste kordamine paistab olevat ühe korraliku motivatsioonikõne kaugusel.

BLAST.tv Paris Major algab juba 8. mail kell 12:30. Kõikidele mängudele on võimalik kaasa elada eesti keeles Twitch.tv ja Postimehe vahendusel.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles