Vaata ülekannet ⟩ Kas eestlane suudab ajaloo viimasel «CS:GO» turniiril võidu võtta või põrub ta taas?

Steven Tiirik
Copy

Täna saab alguse «CS:GO» ajaloo kõige viimane Major turniir. Aasta suurimal võistlusel astub esimesena lavale eestlane Robin «ropz» Kool.

BLAST.tv Paris Major 2023 esimene mäng algab kell 12:30, kui omavahel kohtuvad hetkel maailma edetabelis viiendat kohta hoidev FaZe Clan ja autsaiderina turniirile sisenenud Monte.

FaZe'i ridades astub publiku ette loomulikult ka Eesti parim, hiljuti maailmas kaheksa parima mängija hulka arvatud Robin «ropz» Kool.

Kuigi FaZe Clan on kohtumisel kindel favoriit, on teada tõsiasi, et nende mängud ei kipu just turniiri algustes ja ühest parim formaadis eriti toimima.

Lisaks sellele, kuidas ropz vastaseid tümitab, saab turniiri esimesel päeval näha hulgaliselt teisigi maailma eliiti kuuluvaid «CS:GO» tiime. Kell 14:00 kohtuvad G2 ja The Mongolz. Päeva üks pärle saab kindlasti olema kell 17 algav kohtumine NiP ja MOUZ vahel.

BLAST.tv Paris Major 2023 1. päeva 8 esimest mängu
BLAST.tv Paris Major 2023 1. päeva 8 esimest mängu Foto: Blast.tv

Ees on ootamas hulgaliselt «CS:GO» kohtumisi. Majori esimesed mängud algavad kell 12:30 ja viimased alles südaööl. Seda kõike kuni suurejoonelise finaalini mis toimub Pariisis Accor Arenal 21. mail.

Kõikidele Majori kohtumistele on võimalik eesti keeles kaasa elada Twitch.tv ja Postimehe vahendusel. Mänge kommenteerivad Steven Tiirik ja Karl-Alari Varma.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles