Eesti e-sporditähte lahutab suurturniiri edasipääsust vaid üks võit

Steven Tiirik
Copy

Pariisis toimuv «CS:GO» Major on omadega jõudnud kolmanda päevani. Võistlust jätkab ka Eesti e-sportlane Robin «ropz» Kool, keda lahutab edasipääsust vaid üks võit.

Ropz on hetkel turniiri paremuselt kolmas mängija. Ühtlasi on ropz ka enam-vähem ainuke põhjus, miks FaZe Clan veel pinnal püsib. Eile tuli vastu võtta valus 1-2 kaotus ENCE-i vastu. Ropz valiti hoolimata kaotusest mängu parimaks mängijaks.

Foto: BLAST.tv Paris Major 2023 3. mängupäeva kava

Siiski pole FaZe Clan veel ohus. Nende üldseis on 2-1 ja neil on edasipääsuks vaja vaid ühte võitu. Kolmanda mängupäeva teises voorus kohtub ropzi kodutiim FaZe Venemaa meeskonnaga FORZE.

Kohtumise algusajaks on küll märgitud 16:30, kuid tasub arvestada, et mänguajad muutuvad jooksvalt ja mäng võib alata ka varem.

Nii ropzile kui ka paljudele teistele tipptasemel mängijatele ja tiimidele on võimalik kaasa elada eestikeelsete kommentaaridega Twitch.tv ja Postimehe vahendusel. Mänge kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Steven Tiirik.

Otseülekanne algab kell 12:30.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles