Robin «ropz» Kool on ainus põhjus, miks tiim pole suurturniiril välja langenud

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Käesoleva aasta kõige suurema «CS:GO» turniiri esimesed kaks päeva on pakkunud palju emotsioone. Muuseas selgusid ka esimesed õnnetud väljalangejad.

Esimese kahe päeva jooksul mängisid tiimid kolm mängu. 3-0 seisuga suutsid esimestena edasipääsu kindlustada G2 ja ENCE. Nemad liituvad Legendide faasiga.

Perfektsele algusele oli lähedal ka FaZe Clan. Esimesed kaks mängu üsna raskelt võitnud tiim on tugevalt Eesti e-sportlase ropzi õlgadele vajunud.

Kool on seni olnud selgelt FaZe'i parim mängija ja reitingu poolest ka kogu turniiri kolme parima mängija seas. Paraku kolmas mäng ENCE-i vastu kaotati tasavägise heitluse järel 1-2.

FaZe saab täna uue võimaluse, kui kohtub Venemaa meeskonnaga FORZE. Hetkel maailma edetabelis 16. kohal asetsev meeskond on seni suutnud võita Liquidi ja Montet.

Majori esimeses voorus tuli FORZE-l vastu võtta ka piinlik kaotus, kui Mirage'i kaardil asuti Grayhoundi vastu 12-4 juhtima, kuid eduseis mängiti maha ja kaotati kohtumine 14-16.

FORZE-i ridades mängib ka seni statistiliselt turniiri parim mängija Aleksandr «zorte» Zagodyrenko.

Majoril broneeriti ka esimesed lennupiletid koju. Kõige kehvema võimaliku tulemusega ehk 0-3 üldseisuga lõppes turniir mulluse poolfinalisti MOUZ-i ja esmaüritaja Fluxo jaoks.

Fluxo viimane kohtumine Liquidi vastu oli üks emotsioonide rohkemaid kohtumisi seni turniiril. Ülimalt tasavägise mängu järel suutis Liquid siiski häbiväärset väljalangemist vältida ja 2-1 üldseisuga oma esimese võidu turniiril noppida.

Majori kolmandal päeval on juba kõikide mängude näol tegu otsustavate mängudega ja kõik kohtumised on kolmest-parim formaadis.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles